Kisalföld logö

2018. 01. 18. csütörtök - Piroska 0°C | 6°C Még több cikk.

Sziszi versenyben maradt

A mosonmagyaróvári Fekete Szilvia – Sziszi – hihetetlenül szoros versenyben 182.165 szavazattal térhetett vissza a ValóVilág villájába, míg párbajbeli ellenfelére, a szőke Solyára 168.641-en voksoltak.
Sziszi és Solya: A vörös démon végig bízott a sikerben.
A mosonmagyaróvári Fekete Szilvia már több mint négy hónapja mindennapos vendég százezrek otthonában esténként. Az RTL Klub ValóVilág című műsorában Szisziként elhíresült táncoslány villabeli élete az elmúlt hétvégén fordulóponthoz érkezett. A lakók legutóbbi kijelölésén hármas holtverseny alakult ki Laci, Solya és Sziszi közt, így az előző párbaj győztese, Péter határozhatta meg, hogy ki legyen a kihívó fél. A birkózó egy percnyi gondolkodás után ágyasának, Sziszinek adta a zöldessárga kendőt.

Taktikusan választott ellenfelet

A mosonmagyaróvári vörös démon végül Gábort és Solyát választotta ellenfélül. Pk nemigen rokonszenveznek a Lajta-parti vadmacskával, jobbára elkülönültek tőle. Persze ebben nem csak a két lakótárs hibás, az osztrák diszkók csillaga felettébb zárkózott, főképp a melegek érdekvédője, Zsoltika kihullása óta. Testileg Pétert favorizálja, szellemi táplálékát pedig Lacitól kapja.

A kihívás során Sziszi remek taktikai érzékről tett tanúbizonyságot, hogy a szoláriumrecepciós Solyát és a gömbölyded apukát, Gábort választotta. A nézők végül úgy döntöttek, hogy a „szőke ciklon" mérkőzzön meg a mosonmagyaróvári lánnyal.

Statisztikák és pattogatott kukorica

A párbaj délutánján már három órával az adáskezdés előtt megjelentek az első rajongók és a pattogatottkukorica-árusok a villa mellett. Nem sokkal később már a stúdióvendégek is gyülekeztek. Elsőként Solya családtagjai és barátai érkeztek meg, majd begördült a tizenkilenc mosonmagyaróvárit szállító busz is. A két tábor jól láthatóan elkülönült egymástól a folyosón és nem igazán keresték egymás társaságát. A két szurkolói csoport mellett természetesen megjöttek az elmaradhatatlan fizetett statiszták is, akik fejenként néhány ezer forintért biztosítják a megfelelő összképet és hangulatot a nézőtéren.

A show-műsor remek hangulatáról a statisztákon túl az őket és a rajongókat irányító „hangulatfelelős" gondoskodott, aki karjelzésekkel és mimikával jelezte a kedves közönségnek, hogy mikor van itt a taps és a nevetés ideje.

Sziszi szülei a párbajhoz közeledve a folyosón egyre izgatottabban várták a kezdést. Mint mondták, hiányzik már a lányuk, ám nagyon szeretnék, ha ezúttal is ő térhetne vissza a villába. Szinte biztosak voltak benne, hogy a lányuk győzni fog. A család minden tőle telhetőt megtett Szilvi játékban maradásáért, hiszen az elmúlt héten közel ötvenezer forintnyi szavazatot küldtek a lányra.

Két meztelen szabotőr

Háromnegyed tizenegy előtt nem sokkal aztán Sziszi elbúcsúzott a lakótársaitól és elindult a stúdióba, ahol testvére, Anita mondott mellette kortesbeszédet, majd pár perccel később a szőke ciklon is követte őt. Megérkezésekor egy nem várt fordulat történt a stúdióban. Két fedetlen keblű fiatal lány ugrott elő a színfalak mögül, mellkasukon a „Szavazz Solyára!" és az ehhez szükséges telefonszám díszelgett. A stábot igen meglepte ez az esemény, ám a néhány másodperces döbbenet után gyorsan sikerült eltávolítani a két „szabotőrt" és folytatódhatott az élőadás. Lapunk információi szerint a két exhibicionista lányt Solya vőlegénye szerződtette a produkcióra és rejtette el kezdés előtt a stúdióban.

A párbaj során Sziszi tátott szájjal, szapora pislogással nézett a kamerába és szinte rémült vadként válaszolgatott Stohl András kérdéseire. Láthatóan végig bizakodott abban, hogy ő kapja a több voksot. Végül aztán az eddigiekhez képest szoros küzdelemben ugyan, de a Lajta-parti „vörös démon" térhetett ismét vissza a villába. A nézők 182.165 szavazatot küldtek Sziszire, míg párbajellenfelére „csupán" 168.641-en voksoltak. Solya így mosolyogva ugyan, de vesztesként távozott a játékból. Csillogása nem sokáig tartott, hiszen a „ValóVilág" feliratú csodaautó csupán az utca végéig vitte s azután gyorsan átadták őt a valódi világnak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egészséges megszállottság

A Mosonmagyaróvári Vízisport Egyesületet tíz évvel ezelőtt alapították. A természeti környezet… Tovább olvasom