Kisalföld logö

2017. 08. 24. csütörtök - Bertalan 12°C | 27°C Még több cikk.

Sziszi szinte egész ruhatárát vitte a villába

Fekete Szilvia, a mosonmagyaróvári fiatal lány másodiknak csatlakozott a ValóVilág villájának lakói közé. A mély dekoltázsú, vörös hajú lány 36.696 néző rokonszenvét nyerte el.
– Szeretek élni. Olykor nagyon hisztis vagyok, szeretem az igazamat megmagyarázni. Vitatkozni lehet velem bármiről. Én nagyon érzelmes, érzelgős ember vagyok, ha jó élmény ért, kitart egy évig – mondta bemutatkozó filmjében Sziszi. A lángvörös hajú mosonmagyaróvári lány elmondta, hogy az általa megismert férfiak jelentős része azonnal ágyba vinné őt, ennek ellenére közel egy éve nem engedett be senkit az ágyába. Elárulta, akkor lehet legjobban kihozni a sodrából, ha igaza van, de nem hallgatják meg.

Messze volt a főváros

Sziszit szülei félve és féltve engedték át a produkció munkatársainak, ám örülnek annak, hogy lányuknak élete legnagyobb álma vált most valóra. Szilvia édesapja, Fekete Sándor és édesanyja, Judit már a kezdetektől tudták, hogy lányuk jelentkezett a játékra és teljes mértékben támogatták őt ebben.
– Nem lepődtünk meg, amikor közölte, hogy jelentkezik a felhívásra, hiszen mindig is közel állt hozzá a szereplés. Aki ismeri Szilvit, tudja róla, hogy szeret reflektorfényben lenni, hiszen már évek óta modellkedik és szépségversenyeken is eredményesen szerepelt – mesél büszkén édesapja a lányáról. – Sajnos azonban tehetségét és ambícióit nem igazán tudta kamatoztatni ilyen messze a fővárostól. Minden egyes bemutatóra vagy fellépésre Budapestre kell utazni és szállást bérelnie. Ez anyagilag rendkívül megterhelő volt, így nem mindenhova tudott eljutni. Most talán lehetősége nyílik arra is, hogy elinduljon ezen a pályán. Egész nap szavaztunk rá és szeretném megköszönni mindazoknak, akik szintén így tettek. Rendkívül sokan voksoltak, nem számítottunk ilyen nagy támogatásra – mondja Fekete Sándor.
Szilvia édesanyja kicsit szomorú, hogy ilyen hosszú időre csak televízión keresztül láthatja lányát, ám egyben boldog is, mivel tudja, Szilvi legnagyobb vágya teljesült.
– Nagyon gyorsan történtek az események, hiszen csak a beköltözés előtt egy héttel tudtuk meg, hogy Szilvi az egyik jelölt. Még szilveszteréjszaka is dolgozott és másnap csupán néhány órája maradt a készülődésre. Szinte az egész ruhatárát magával vitte, alig tudta becsukni az utazótáskáját. Reméljük, bent marad annyi ideig a játékban, hogy lehetősége lesz minden ruháját használni – mondja Sziszi édesanyja.
– A beszavazóshow napján beszéltünk Szilvivel utoljára, amikor elvittük a stúdióhoz. Utolsó jó tanácsként azt mondtam neki, hogy minden helyzetben csak magát adja. A műsor után is csupán gratulálni tudtunk neki. Nem engedtek a közelébe senkit és a szombati beköltözésig egy szállodában rejtették el.

Száz voksot küldött rá

Szilviát szülei mellett egyik jó barátja, Molnár Ágoston is elkísérte a mindent eldöntő beszavazó-

show-ra.
– Délután két órára vittük fel Szilvit a stúdióba. Már útközben látszott rajta némi izgalom, de nem nagyon mutatta. A műsor alatt is végig meg tudta őrizni egyéniségét és önmagát adta. Szerintem főként ez segítette hozzá a győzelemhez. A szavazatok nagy része valószínűleg Mosonmagyar- óvárról érkezett, volt olyan ismerősöm például, aki száz voksot küldött rá a délután folyamán.
– Szilvi mindig is szeretett szerepelni és nem nagyon lehetett zavarba hozni. A fényképezőgép előtt is minden alkalommal természetesen viselkedett. A róla készült számos felvételből egy személyes honlapot készítünk Szilvinek – www.dis.zeusz.hu címen. Az egy héten belül elinduló oldalon a képek mellett olvasható majd Szilvi életrajza és egyéb érdekes információk róla.
„ Nem félek attól, hogy olyat tesz majd a villában, amiért szégyenkeznünk kellene."

Kapcsolódó cikkek >>
Sziszi: a Való-villa vad díva
Szilvia: valóra válnak az álmai?
Szilvia beköltözik?

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Harminckilenc nem, egy igen

Dr. Pap János országgyűlési képviselő egyáltalán nem érzi kudarcnak, hogy az idei költségvetéshez… Tovább olvasom