Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Sziszi állja a rajongók ostromát

Fekete Szilviát, a ValóVilág második részének mosonmagyaróvári villalakóját a csatorna hónapokkal a műsor vége után sem hagyja elfelejteni. A vörös démonról legutóbb olyan hírek láttak napvilágot, hogy anyai örömök elé néz.
Sziszi Fekete Szilvia: Péter igen, gyerek még nem.
Bár a ValóVilág-show második szériája már hónapokkal ezelőtt befejeződött – sőt, már a harmadik epizódra keresik a játékosokat –, a villalakók nem merülnek feledésbe. A bulvársajtó nap mint nap beszámol róla, hogy a valóságshow egykori szereplői éppen mit reggeliztek, merre nyaraltak és éppen kibe szerelmesek, vagy kibe nem.

A legutóbb például a mosonmagyaróvári Fekete Szilviáról „derítette ki" az egyik országos bulvárlap, hogy anyai örömök elé néz. A lap minderre abból következtetett, hogy Sziszi párjával – a szintén exvillalakó Péterrel – egy bababoltban együtt vásárolt.

Vásárlás a rokon kicsinek

A Lajta-parti vörös démon a Kisalföld érdeklődésére elmondta, hogy felháborítónak tartja az effajta híradásokat.
– Horvátországi nyaralásunkból hazatérve egy rokonságban lévő kisgyereknek vásároltunk néhány ajándékot. Tudatosan egy eldugott kis üzletbe mentünk, hogy kerüljük a nyilvánosságot, nehogy bárki félreértse a helyzetet. Egyelőre nem tervezzük a családalapítást, először az anyagi helyzetünket kell megerősíteni.
„ Öt éven belül még biztosan nem szeretnék gyereket."

Hakniról haknira

Szilvia mindennapjai jelenleg fellépésekkel telnek, egy műsoriroda szervezésében hakniról haknira jár egykori lakótársaival. Az éjszakákat és rendkívül kevés szabadidejét pedig párjával, Péterrel tölti egy Budapest melletti útszéli szállodában. Mindemellett természetesen RTL klubos kötelezettségeiknek is eleget kell tenniük a szerződésben foglaltak szerint még másfél évig, amiért semmiféle ellenszolgáltatás nem jár.

Korábban kell elindulnia

Sziszi, mint mondja, nagyon élvezi a hirtelen jött népszerűséget, bár egy-egy rosszabb napon terhesnek érzi a rajongók ostromát. Általában kerüli a forgalmas helyeket és mindenhová a szokásosnál egy órával korábban kell elindulnia, hogy időben célba érjen. A ValóVilág szerelmespárja a játékban nyert jutalomnyaraláson szeptemberben próbálja majd kipihenni az elmúlt hónapok fáradalmait.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vízifesztivál Dunakilitin

Harmadik alkalommal rendezett vízifesztivált a Felső-szigetközi Szabadidő- és Vízisport Egyesület a… Tovább olvasom