Kisalföld logö

2017. 07. 24. hétfő - Kinga, Kincső 20°C | 30°C Még több cikk.

Szigetköz ízei, Vármegye borai

Mosonmagyaróvár - A Szigetköz ízei, Vármegye borai fesztivál szombati programja a várudvaron délelőtt 10 órakor gyermekműsorokkal, a kertészeti kiállítás és vásár megnyitásával indul.

Ugyanekkor nyílik a borfalu és kirakodóvásár és ekkortól lehet ingyenes szűrővizsgálatokra jelentkezni a Karolina Kórház szervezésében. A rendezvény keretében lehetőség nyílik csónakázásra a Lajtán, gondolázásra a Vár-tón, íjászbemutatóra a közönség bevonásával.

Délelőtt 11 órától a partnervárosok képviselői mutatkoznak be. Déli 12 órától este 6-ig látogatható a Várpince halászati múzeum. Délután 2 órakor kezdődik a francia eredetű golyójáték, a petanque-verseny.

Fellép a Fantázia mazsorettcsoport, a Pulzus TSE tánccsoport, a Kétszercsíp zenekar, az Okay Dance világbajnok tánccsoport. A Pribojszki Mátyás Band élő koncerttel szórakoztat. Este fél 9-től Marót Viki és a Nova Kultúrzenekar koncertezik, este fél 11-től Török Ádám és a Mini együttes, majd a Lucky Boysé a színpad. A napot hajnalig tartó diszkó zárja.

Olvasóink írták

 • 15. Japo 2010. szeptember 12. 16:33
  „sylvice! ne szívd mellre,de még sok mindent meg kell tapasztalnod, hogy a színfalak mögé láss. Zalatnai nem volt ott és nem is jött a már korábban leírtak miatt. Ez nem volt más mint Bicsek profizmusa, így húzta ki a szarból a szervezőket. És ahhoz mit szólsz, hogy tegnapra ingyenes borkóstolást hirdettek meg ennek ellenére mindenkitől elkérték a pénzt. Amúgy biztosan jó a buli, remélem legközelebb olyanok szervezik meg akik értenek hozzá. Egy biztos a szervezőnek megéri,ha másnak nem is. 200.000 Ft-ot kértek 2 napra egy bungalóért szerinted mennyi fröccsöt kell kimérni azért, hogy neked is maradjon?”
 • 14. sylvice 2010. szeptember 12. 16:10
  „11. Japo.
  Ha valóban így van, arról a rendezőknek is tudni illett volna. És azt bemondani, hogy a" művésznő" betegsége miatt marad el a koncert.
  De Bicsek azt mondta, nem találják a Cinit, aki látja, szóljon neki, hogy várják a színpadon. Tehát itt volt, csak "eltévedt"”
 • 13. RickCartman 2010. szeptember 12. 14:02
  „Marót Viki jó volt (de ezt már megszoktuk).Kiváncsi lennék azért, ki intézte a koncert hangosítását, mert az viszont csapnivaló volt...(jó, még a Szigeten is volt ilyen, de ez nem mentség).Ne tessék azért azt gondolni, hogy ingyen koncerten az is jó népnek,lényeg, hogy csak szóljon valahogyan!”
 • 12. mikoyan 2010. szeptember 12. 12:36
  „Mindig vannak olyanok ,akiknek semmi sem tetszik! Ezt tessék már elfogadni!!!!!!!!! Amúgy meg jó a borfeszt!”
 • 11. Japo 2010. szeptember 11. 17:52
  „Zalatmai művésznő semmilyen fellépést nem vállal ugyanis beteg. Nem kellene olyanokkal hülyíteni a jó népet ami nincs is,de hát mindent a bevételért. Aki néz tévét tudhatja,hogy a művésznőnek le van bénulva a fél arca és nem lép fel sehol a teljes gyógyulásig. Azt hallottam az Oláh Ibolya féle koncert ami előtte volt, elüldözte az embereket,csak így tovább. Ha valaki nem ért valamihez az ne kotnyeleskedjen bele. Suszter a kaptafánál.”
 • 10. sylvice 2010. szeptember 11. 16:37
  „8. csipetke
  Én is mondtam, hogy a pálinkás bódé körül kellene keresni.:D”
 • 9. sicc 2010. szeptember 11. 15:29
  „És még rengeteg fesztivált lehetne csinálni Óváron is. Csak a fantázia és a pénz szab határt!
  Pl. süti , tök ,kolbász ,sör,pálinka ,rétes, grill, sajt stb. fesztivál és vásárokat egy-két hírességgel megspékelve. Csak körül kell nézni kishazánkban vagy külföldön. Én örülök ,hogy a tini koroszályon kívül más is el tud menni néha szórakozni.”
 • 8. csipetke 2010. szeptember 11. 14:43
  „oké, akkor most nem bántalak Csipetke. :)

  zalatnay "művésznő", álltítólag bement a Luki borozóba, leitta magát, majd hazavitték. ott adott élő koncertet, mindezt két hosszúlépésér, és egy kisfröccsér. azért, jó, hogy neki nincsenek sztárallűrjei. titta természetes ez a nő. :))”
 • 7. sylvice 2010. szeptember 11. 14:22
  „Tudja valaki, hogy megkerült-e Zalatnay művésznő?”
 • 6. Csipetke 2010. szeptember 11. 13:55
  „Mivel én is a Csipetke nevet használom már régóta, csak nagy kezdőbetűvel, nem hinném, hogy gondban lennénk.
  Szerintem nem kell agyonverned senkit, maradj csak a kisbetűs változatnál! :)”
 • 5. csipetke 2010. szeptember 11. 13:03
  „melyik kummantotta el a nevem? kit kell agyonvernem?”
 • 4. Csipetke 2010. szeptember 11. 12:00
  „Örüljünk annak, hogy vannak olyan emberek, akik tesznek azért, hogy végre valami kultúrális élet bontakozhasson ki Mosonmagyaróváron is!
  Igenis kellenek a tömegeket megmozgató események, programok, fesztiválok!
  A mi kis városunk sokkal többre lenne képes, adottságainkat kihasználva minden itt lakónak hasznára válik az ilyen rendezvények sorozata, fellendíti és idevonzza a határmenti települések lakóit is!”
 • 3. kovász68 2010. szeptember 11. 09:40
  „1. te szerencsétlen, mit nevezel útszéli fesztiválnak. Mosonmagyaróváron igen is látszik a kulturális fejlődés. Az elmúlt 3 évben keres egy olyan magyar művészt, előadót aki nem volt a városban. A Böröndi ismerősöd idejében voltak magánbulik. Csak kérdezd meg tőle. :)”
 • 2. KoPi 2010. szeptember 11. 06:12
  „1. hozzászólás lampi 2010.09.10. 21:23:
  Nyugodtan el lehet innen menni, ha nem tetszik. Ahogyan azt a gyurcsányi atyád is megmondta. Vagy meg lehet próbálni tenni is valamit, nem csak fanyalogni. Szabad a pálya mindenkinek.”
 • 1. lampi 2010. szeptember 10. 21:23
  „Még egy lánccsörgés, dobok ütögetése. Csodálkoznék, ha valaki meg tudná mondani, hogy mi a különbség a a sok útszéli fesztivál között. Mosonmagyaróvár már régen leírt város az országban. Magánbulik helye.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Házszentelő a Haller-iskolában

A neves építész, Medgyaszay István által tervezett egykori fiúiskolát, a mai Haller épületét 1910.… Tovább olvasom