Kisalföld logö

2018. 04. 27. péntek - Zita 8°C | 20°C Még több cikk.

Szembesítés előtti meglepetések

A tizenhét éves mosonmagyaróvári Szalay Tamást az egyik kereskedelmi csatorna szembesítőshow-jába hívta a Barátok közt sorozat egyik szereplője. A fiatalember már a műsor előtt megkapta a hozzá intézett kérdéseket, s ekkor derült ki, hogy őt a „sztár” egyik titkos imádójaként állították be.
Szalay Tamás
Szalay Tamás a Hunyadi-iskola tanulója, asztalosként tanul. A nemrégiben megalakult mosonmagyaróvári színjátszók oszlopos tagja. Egy modellügynökséggel érvényes szerződése van, így már több reklámarc-kiválasztáson is részt vett, sőt, elment a Barátok közt válogatására is. A sorozatnak nagy rajongója, több szereplőtől kapott már választ leveleire. Ezért is örült, amikor felhívta a kereskedelmi csatorna munkatársa, aki másnap a Balázs-show-ba invitálta. A műsor egyik szervezője a telefonba elmondta, az a Kiss Ramóna – filmbéli szerepében Zsófi – hívta meg, akivel hosszú ideje tartják a kapcsolatot.

– Azt azonban elfelejtettem megkérdezni, egyáltalán mi lesz az aznapi téma – meséli a fiatalember. – Vasárnap nagymamámmal felültünk a vonatra, s elindultunk a fővárosba. A Keleti pályaudvaron autó várt bennünket, ezzel mentünk a stúdióig. Furcsa volt, hogy a kocsiban már egy csokor vörös rózsát is a kezembe nyomtak, hogy ezt adjam majd oda Ramónának. A lehetőséget azonban visszautasítottam, s magam vettem egy szál virágot. A stúdióban még egy meglepetés várt: kiderült, hogy az aznapi műsor címe: „Szerelmes vagyok egy sztárba". Mivel én csak rajongója vagyok a sorozatnak s a szereplőknek, ezért én nem illettem teljesen a képbe. A műsor előtt fél évre szóló szerződést kellett aláírnom, amely garantálja, hogy csak ez a csatorna foglalkoztathat. Közben megkaptam azokat a kérdéseket, melyeket a műsorvezető később feltett nekem, sőt, azt is tudtam, ki lesz a fal mögött. A show-ba négy „sztárt" hívtak meg: Pintér Tibort, Kiss Ramónát, Csányi Attilát és Nagy Natáliát. Én Ramónának átadtam a virágot, s egy plüssmacit is kapott tőlem ajándékba. A műsorvezetőnek az volt a legfontosabb kérdése hozzám, hogy tudnék-e adni egy színpadi csókot a mellettem ülő fiatalembernek. Ezt persze nem vállaltam. A műsorban egyébként néhány ezer forintért fizetett statiszták tapsolnak, ám a szereplőknek – így nekem sem – nem jár anyagi juttatás a részvételért – mondta Szalay Tamás.
A mosonmagyaróvári fiatalembert január közepén láthatják a show-ban.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ötezerrel nőtt az ellátottak száma

Három településsel, Mecsérrel, Lébénnyel és Mosonszentmiklóssal bővült a községek orvosi ügyeletének… Tovább olvasom