Kisalföld logö

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett -3°C | 6°C Még több cikk.

Szeletelőgépbe esett és meghalt egy férfi a gombaüzemben

Máriakálnok - A máriakálnoki gombaüzem aprító–, komposztálógépébe esett egy ott dolgozó munkás kedden délután: a helyi férfin a kiérkező mentősök már nem tudtak segíteni. Egyelőre vizsgálják miként került a szalmát apróra daraboló szerkezetbe.

„Az üzemben dolgozók értesítették a mentőket s onnan kaptuk mi is a riasztást: nagy erőkkel vonultunk a helyszínre" – mondta a Kisalföldnek a mentést követően Wandraschek Zoltán a mosonmagyaróvári tűzoltóság főhadnagya, kárhely parancsnok. A máriakálnok határában lévő komposztálóból érkezett jelzés szerint egy munkás belesett a a komposztáló gépbe. „Kiérkezés után azonnal feszítővasakkal körbevágtuk a sérültet, majd kiemeltük: a mentősök azonban már csak annyit tudtak megállapítani, hogy halott" – folytatta a főhadnagy. Hozzátette: azt egyelőre vizsgálják, miként eshetett a szerkezetbe.

GALÉRIA - Szeletelőgépbe esett és meghalt egy férfi a gombaüzemben


Ottjártunkkor tűzoltók, mentősök és rendőrök dolgoztak a helyszínen, s a cég „illetékesei" is megérkeztek. Az ő kérésükre ugyanis marcona biztonsági őr először nem engedett bennünket a kerítésen belülre, majd személyi igazolványt kért volna, felírta a rendszámunkat s végül „kivezettek" minket a kerítésen túli területről is. Annyit azonban láttunk: az összezúzott élettelen testet az udvaron letakarták, s várták a körzeti orvos kiérkeztét.

A Kisalföld úgy tudja: a szerencsétlenül járt középkorú máriakálnoki férfi már jóideje a komposztálóban dolgozott. A munkást sem feleség, sem gyermek nem várta odahaza.


A kiérkező tűzoltók már csak a máriakálnoki férfi holttestét tudták kiszabadítani a gépből.

Olvasóink írták

 • 7. rivotril2mg 2008. december 25. 13:42
  „semmi valótlant nem állit a cikk, teljes igazságot ir, nem értem minek ez a szurkálódás állandóan, a tisztelt szerkesztöségnek meg annyit hogy kérem legközelebb irják le az áldozatról azt is hogy szaros volt e az alsógatyája a balesetkor, nehogy az legyen hogy nem teljeskörü a tájékoztatás.”
 • 6. stunde2 2008. december 25. 11:19
  „Őszinte, mély részvétem a közeli Hozzátartozóknak!
  Amennyiben kiderül, hogy a tragédia bekövetkeztéért nem okolható elhunyt családtagjuk,illetve nem bűncselekmény áldozata lett, és mindezeket üzemi baleseti jegyzőkönyv is megerősíti, hívjanak a 20/669-4763-as telefonon, mert komoly segítségre számíthatnak!
  Sok erőt kívánok fájdalmuk elviseléséhez!”
 • 5. Leonidas 2008. december 24. 16:42
  „Borzalmas tragédia!!!Őszinte részvétem az egész családnak.Mélyen együtt érzek velük.
  Egy falubeli...”
 • 4. Diákcsemege 2008. december 24. 12:11
  „Milyen igaza volt a biztonsági őrnek, ugyanis........”
 • 3. botkorello 2008. december 24. 11:42
  „Kedves Uram!
  Megrendülve olvastam reggel cikkjét. Az, hogy ír valamiről, az egy dolog. De az ,hogy olyat ír a cikkbe ami a valóságot nem fedi? Igaz,hogy se feleség, se gyermek nem várta, de két megrendült, összetört szülő ,testvérek, azok gyerekei igen is várták haza ,hogy együtt ünnepeljék szeretet ünnepét.
  Javaslom, ha már annyira írni akar, legalább érdeklődjön, és nézzen körül, hogy kit bánt meg és kit nem .
  Boldog karácsonyt !
  egy gyászoló testvér”
 • 2. bardatom 2008. december 24. 08:44
  „Igan! Meghalt egy ember, kit nem várt otthon feleség, gyermek.
  Tisztelt újságíró!
  Gondolt ön arra, mikor ezt a mondatot leírta, a szeretet ünnepe előtt, hogy mily kegyetlen és érzelmektől mentes ez a megnyilvánulás. Borzasztó volt olvasni, hisz kegyetlenebb dolog nincs talán a Földön, mikor a szülő veszti el gyermekét egyik pillanatról a másikra. Ezt az embert igenis várták otthon, mert van édesanyja, édesapja és három szerető testvére, hozzátartozói, akik most megdöbbenve gyászolják.

  Tisztelettel: Komka Tamás közeli hozzátartozó”
 • 1. kisördög 2008. december 23. 19:57
  „szerencsétlen tragédia,föleg ilyenkor ünnepek elött,nagyon sajnálom borzalmas: (”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Európai felismerés: túl sok a kormorán

Brüsszel, Szigetköz - A napokban az Európai Parlament is kimondta, hogy közös intézkedés szükséges a… Tovább olvasom