Kisalföld logö

2017. 10. 21. szombat - Orsolya 9°C | 16°C Még több cikk.

Székkel támadt nagyanyjára egy fiú Mosonmagyaróváron

Az idős asszonyt megöléssel fenyegette unokája, mert nem adott pénzt italra.
A rendőrség ügyeletén július 12-én 22.30 óra perckor családi veszekedésről tettek bejelentést. A mosonmagyaróvári házban a 78 éves asszony fiával és unokájával él együtt. Az intézkedőknek a helyszínen elmondta, délután unokája kétezer forintot kért tőle, hogy a boltban italt vásároljon magának. Később barátjával visszatért a házba és a szobában italoztak.

Mikor elfogyott az alkohol, az idős asszony megtagadta, hogy pénzt adjon neki. A 24 éves férfi kiabálni, szitkozódni kezdett és azzal fenyegette, hogy megöli. A nagymama a dühöngő elől megpróbált kitérni, de az felkapott egy széket és a sértett irányába, a falnak dobta. Mikor a támadót barátjának sikerült lefogni, az asszony az udvarra menekült és elbújt a garázsban.

Az időközben hazaérkező apa agresszív fia megfékezésére hívta ki a rendőröket. A 46 éves férfi az egyenruhásoknak elmondta, fia két éve rettegésben tartja őt és édesanyját, tör-zúz a lakásban és bántalmazza őket.

Az intézkedők a 24 éves férfit a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították és ideiglenes megelőző távoltartására intézkedtek. A Mosonmagyaróvári Járásbíróság a bántalmazó megelőző távoltartását rendelte el negyvenöt napra.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A huszonhétből idénre csak hét lett

Húszmillióval kevesebb állami támogatást kap Dunakiliti Feketeerdővel közös hivatalának működtetésére. Tovább olvasom