Kisalföld logö

2018. 01. 23. kedd - Zelma, Rajmund -2°C | 3°C Még több cikk.

Százötvenen csatlakoztak a kluboldalhoz

Mosonmagyaróvár - Kiváló lehetőség a véleménynyilvánításra, információszerzésre, de a közérdekű hírek megosztására is az olvasókkal – sorolta a kisalfold.hu által kezdeményezett kluboldalak előnyeit Flehner Péter, a mosonmagyaróvári közösségi portál egyik legaktívabb tagja. A Lajta-parti városból több mint másfél százan csatlakoztak már, a bejelentkezők köre folyamatosan bővül.

Gazdag képgaléria, több blogbejegyzés, az eseménynaptár hírei árulkodnak a mosonmagyaróváriak mindennapjairól, rendezvényeiről.

A II. Voluta Nemzetközi Vízi Karnevál sikerét jelzi, hogy a program idején és azt követően többtucatnyian csatlakoztak a közösségi oldalhoz és kíváncsian böngészték végig a versenyzőkről készült fényképeket. Volt, aki a véleményét is megosztotta a klubtagokkal, és ehhez bátran hozzá lehetett szólni, a fesztivál szervezői egy kérdőív kitöltésére is buzdítják az oldal látogatóit.

– A Kisalföld hűséges olvasójaként találkoztam a hírrel, hogy elindult a települések klubhálózata. Május végén be is jelentkeztem – avat be az első lépésekbe Flehner Péter, az oldal egyik legaktívabb tagja.

Flehner Péter a Mosonmagyaróvári Vízisport Egyesület tagjaként a mosonmagyaróvári kluboldalt is gazdagítja ötleteivel, híreivel, információival.
Flehner Péter a Mosonmagyaróvári Vízisport Egyesület tagjaként a mosonmagyaróvári kluboldalt is gazdagítja ötleteivel, híreivel, információival.


A huszonhárom éves, testnevelés szakos főiskolás szerkeszti a Mosonmagyaróvári Vízisport Egyesület honlapját is, és úgy gondolja, hogy az egyesület weboldala mellett a klubportál tágabb lehetőséget nyújt, hogy többen is megismerjék tevékenységüket.

Mint elmondta, igyekszik népszerűsíteni a klubhálózatot ismerősei körében, sőt, a szervezet honlapján is találhatunk utalásokat, linkeket a kisalfold.hu honlapra.

A vízi sportok szerelmesei mellett természetesen a képzőművészet-barátok is találhatnak információkat, fotókat a különféle kiállításokról, az egyetem, más civil szervezetek, a Hansági Múzeum, helyi iskolák és óvodák, a DrogPont rendezvényei is helyet kapnak a kluboldalon.

A környezetükért aggódó óváriak figyelmét az sem kerülte el, ha rongálók kitörtek egy-egy fát a belvárosban vagy éppen gazos, elhagyott egy-egy városrész.


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szigetköz: Pályázati pénz a fákra

Szigetköz - Az ország legöregebb fája – melynek egyetlen élő ágát egy tartógúla támasztja… Tovább olvasom