Kisalföld logö

2017. 12. 15. péntek - Valér 4°C | 8°C Még több cikk.

Számítógépes képzések és e-pont

A Mosonmagyaróvári Kulturális Egyesület, a Mosonmagyaróvári Civil Szövetség és a Moson Megye Polgáraiért Alapítvány együttműködésével e-Magyarország Pont jött létre a Pacsirta u. 14. szám alatt.
E nyilvános információs pont ingyenes lehetőséget biztosít különböző elektronikus szolgáltatások igénybevételéhez. Az e-Magyarország Pont az iroda nyitvatartási rendje szerint, munkanapokon 8 órától 14 óráig látogatható. A későbbiekben önálló munkatárs munkába állításával lehetővé válik a nyitvatartási rend szélesítése.
Szeptembertől újabb tanfolyamok indulnak. A képzésre a 96/217-388-as telefonszámon lehet jelentkezni.
A három együttműködő szervezet az e-Magyarország Ponton 12 munkahelyes képzési helyet alakított ki, melyeken 12 laptop beszerzésének köszönhetően a hallgatók önállóan gyakorolhatnak. A márciusban indult első, kísérleti képzésen a mosonmagyaróvári Margaréta Nyugdíjas Klub tagjai vettek részt, akik a napokban sikeresen levizsgáztak. A képzésről tanúsítványt kaptak.
Május elején megkezdődött a második kurzus heti két képzési nappal. Szeptembertől újabb tanfolyamok indulnak. A képzésre a 96/217-388-as telefonszámon lehet jelentkezni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Darnózseli: Gesztornak lenni felelősség

Darnózseli képviselő-testülete a múltat idézve jövőbe látott, amikor évekkel korábban feladta… Tovább olvasom