Kisalföld logö

2017. 12. 15. péntek - Valér 3°C | 8°C Még több cikk.

Szakmai nap a drogról

Az immár harmadszor megrendezett konferencia legfőbb célja: hangsúlyozza annak fontosságát, hogy a szülők, a családok és a pedagógusok bevonása nélkülözhetetlen a megelőzésben.
„Módszerek és lehetőségek a drogprevencióban” címmel tartotta meg a mosonmagyaróvári Fekete-iskola városi drogprevenciós szakmai napját nemrég. Az immár harmadszor megrendezett konferencia legfőbb célja: hangsúlyozza annak fontosságát, hogy a szülők, a családok és a pedagógusok bevonása nélkülözhetetlen a megelőzésben.

Bognárné Mikó Éva tanárnő bemutatta az iskola húszéves drogprevenciós tevékenységét és személyiségfejlesztő osztályfőnöki órát tartott a város pedagógusainak. Varga Miriam pszichológus előadása a szülő szerepéről szólt a gyermek személyiségének formálódásában.

Nagy hatással volt a résztvevőkre Pápai Gyula rendőr őrnagy prezentációja a legújabb kábítószerekről, valamint a noszlopi Alkohol- és Drogsegély Ambulancia Szenvedélybetegek Rehabilitációs Intézménye két terápiás fiataljának személyes beszámolója. Az előzetesen „Ne ess kísértésbe!” címmel meghirdetett rajzpályázatra 46 pályamű érkezett a város öt iskolájából.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Intenzív osztályon Kisbodak polgármestere

Bertalan Péter múlt szombaton lett rosszul nem sokkal azután, hogy a falu legidősebb lakóját köszöntötte. Tovább olvasom