Kisalföld logö

2018. 08. 17. péntek - Jácint 17°C | 28°C Még több cikk.

Szabó Miklós a közös polgármesterjelölt

Közös polgármester- és képviselőjelölteket indít, valamint közös listát állít a Fidesz és az MDF Mosonmagyaróváron.
Megállapodott a Fidesz és a Magyar Demokrata Fórum (MDF)
mosonmagyaróvári szervezete a közös indulásról az őszi önkormányzati választáson. A két párt választási kampányának mottója: „Jobboldali összefogással a városért."

Sólyom Tibor, a helyi MDF elnöke a Kisalföldnek elmondta: úgy vélik, mindenképpen szükség van a városvezetés megújulására, az összefogással ehhez kívánnak alternatívát nyújtani a választóknak. A széles körű összefogáshoz csatlakozott a kereszténydemokraták jelöltje és egy civil szervezet is. Nagy István városi Fidesz-elnök elmondta: a képviselőjelöltek kiválasztásánál a szakmaiság és a rátermettség volt az irányadó.

A két szervezet félretette egyéni érdekeit és kizárólag a város nehéz gazdasági helyzetét tartották szem előtt.

Az összefogással példát kívánnak mutatni és megoldást teremteni, kiutat találni Mosonmagyaróvár jelenlegi súlyos helyzetéből.
A két szervezet közös polgármesterjelöltje Szabó Miklós. Az egyes körzetek közös képviselőjelöltjei: Szabó Miklós (MDF), Kránitz Péter (MDF), dr. Pető Péter (Fidesz), Németh Sándor (MDF), Vitéz Gábor (Fidesz), Török Katalin (Fidesz), Nagy István (Fidesz), a nyolcas körzetben még tárgyalnak a civilekkel a jelöltről, Muráncsik László (MDF), dr. Árvay István (Fidesz), dr. Baloghné Staár Katalin (Fidesz), Cseh András (Fidesz), Kránitz László (Fidesz), Faddi Horváh Pál (Fidesz–MDF– KDNP).

A Fidesz–MDF közös lista sorrendje: Szabó Miklós, Nagy István, Németh Sándor, dr. Baloghné Staár Katalin, dr. Pető Péter, Török Katalin.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jogos az igény a térségi monitoringrendszerre

Láng István akadémikus, kutatóprofesszor, az MTA Szigetközi Munkacsoportjának elnöke a napokban levelet írt öt szigetközi térségfejlesztési társulási elnöknek: Szokoli Sándornak, Babos Attilának, Széles Sándornak, Tóth Istvánnak és Tamás Lőrincnének. Az ok a Kisalföldben május 25-én közölt nyílt levél a környezeti monitoringot végző munkacsoportnak. Tovább olvasom