Kisalföld logö

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -6°C | 1°C Még több cikk.

Súlyos baleset: Beton terelőnek ütköztek

Hegyeshalom - Súlyos közlekedési baleset történt péntek éjszaka a hegyeshalmi határátkelő belépő oldalán. Egy olasz rendszámú Rendault Megane érkezett Ausztria felől éjfél után néhány perccel.
A határátkelőhöz érve a kocsi sofőrje nem az út vonalvezetése és az útviszonyoknak megfelelően válaszotta meg a sebességet, a nedves úton az enyhén balra ívelő kanyarulaban megcsúszott, elvesztette uralmát a jármű felett és a jobb oldali beton terelő elemnek csapódott.

A kocsi az ütközést követően a tetejére borulva állt meg. A benne ülő négy román állampolgárságú férfi közül egyiküket életveszélyes sérülésekkel a mentők a győri kórházba szállították. A másik két utast súlyos sérülésekkel - combcsont- és medence törésekkel - a mosonmagyaróvári Karolina-kóráhzba vitték. A jobb első ülésen utazó férfi sérülések nélkül úszta meg a balsetet. Az összetört autót a mosonmagyaróvári tűzoltók állították talpra.


Kattintson a képre
A rendőrség vizságlja a baleset körülményeit. A kocsi sofőrje ellen bűntető eljárást indítottak. Lapunk úgy tudja, a négy román férfi Olaszországból tartott volna hazafelé egy családi esküvőre.

Olvasóink írták

 • 10. énke 2008. május 21. 19:33
  „Állítólag már nem kell sokáig a betonok közt járkálni!! El akarják szedni onnan az EB után.. Hát így legyen..”
 • 9. szemlélő 2008. március 07. 13:10
  „A jövőbeli balesetek és torlódások elkerülése érdekében
  az illetékeseknek sürgősen el kellene gondolkodniuk az
  értelmetlen és veszélyes betonrengeteg eltávolításán.

  Balesetveszélyes, értelme semmi és még visszataszító is.

  Hegyeshalomban ez nem az első eset volt,hogy autós vagy
  autó tört össze ezeken a betonokon.

  Valakinek valószínűleg jó üzlet volt kitenni ezeket.

  Erről ennyit....”
 • 8. Ismerös. 2008. március 06. 19:13
  „ismeretlen:Ha nem tudsz olvasni akkor ne írjál hülyeségeket.
  A balesetes ató olasz rendszámú volt amiben román állampol-
  gárok ültek.Akkor míért írod azt,hogy "hülye osztrák" Te
  dig buta magyar vagy!”
 • 7. ismeretlen 2008. március 04. 16:05
  „hülye osztrák”
 • 6. Casdin 2008. március 04. 11:05
  „Kedves hozzászoló! A határőrségnek semmi köze a betontömbök kihejezéséhez ez az eggyik. A másik sebesség korlátozó és egyéb figyelmeztető táblák vannak kihejezve, ha ezeket figyelembe veszik és betartják nincs ijen baleset.”
 • 5. hozzászolo 2008. március 02. 22:49
  „Kedves második hozzászóló. Az eszedhez tudom mérni a megnyilvánulásodat. Ha nem tudsz normálian reagálni csak mások ocsárolásával és "lehülyézéséve"l akkor inkább meg se szólalj légyszives.
  Az ügyhez meg csak anyit mondok hogy valaki kitette azokat a betonokat és valószínüleg a hatságok voltak. És a határőrök dolgoztak úgy néhány napot pl.: Rajkán a határőr hajolt át a beton fölött, hogy egyáltaln az útlevelet meg tudja nézni. Erről ennyit. A terelésre van kultúráltabb megldás is. A 4. hozzászolóval együtt tudok érteni Németország-Ausztria határán miért nincs ilyen???
  Ez az eset egy figyelmeztetés és annak kéne örülni hogy eddig nem történt nagyobb baj.”
 • 4. nem mondom meg 2008. március 02. 21:11
  „Nem értem... Miért van az, hogy innen Nyugatra bármelyik határon megyek át, az normálisan járható, nincs betonkolonccal teletömve, nem kell cikk-cakkozni, nem kell kerülgetni. Van egy tábla, oszt csókolom, meg akadálytalan haladás... Magyarország 1008.”
 • 3. harmadik hozzászóló 2008. március 02. 19:59
  „Érdekes, hogy december óta egyetlen autósnak sem jutott eszébe, hogy neki hajtson a beton terelőknek. Pedig azóta több százezer autó áthaladt már a határon. Kedves "hozzászóló", nem biztos, hogy ezúttal a hatóságot kellene hibáztatni a balesetért (már csak azért sem, mert nem ők rakták ki a terelőket). Szerintem ez már beteges, hogy valaki ebben is mást lát hibásnak, mint aki valójában az okozó. Szerintem kezeltesd magad. Ilyen hozzászólásokat egyébként a "kurucinfon" lehet olvasni.”
 • 2. másik hozzászóló 2008. március 02. 19:26
  „Hülyegyerek! Azokat a "betonkatlanokat" nem a határőrség állitotta oda!”
 • 1. hozzászóló 2008. március 02. 18:53
  „Talán a határörségnek nem kellett volna a határátkelőhelyeknél ezeket a "betonkatlanokat" létrehozni. Rajkán a "kis" határon direkt nyomaszto végigmenni rajta.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Háromszázmillió forintos csirkefarm

Ásványráró - Huszonötezres állománnyal 1,3 millió euróból (több mint háromszázmillió forintból)… Tovább olvasom