Kisalföld logö

2016. 10. 22. szombat - Előd 4°C | 13°C

Sok volt a tagdíj, kiléptek

A város önkormányzata 1999-ben határozott arról, hogy Mosonmagyaróvár csatlakozik az Egészséges Városok Magyar Nyelvű Szövetségéhez. A szervezet alapszabálya tartalmazza, hogy az Egészséges Városok Program helyi működéséhez szükséges személyi és anyagi feltételeket megteremti, azaz helyi koordinátort biztosít és a költségvetésben előirányzatot különít el a költségekre.
Az Egészséges Városok Magyar Nyelvű Szövetség közgyűlése egyhangúlag úgy határozott, az idei évi tagdíj 160 ezer forint lesz.

Az Egészséges Városok Magyar Nyelvű Szövetsége működéséhez szükséges feltételek megteremtése és a tagdíj összege többletkiadást jelent az önkormányzatnak. A szövetségi tagsági viszony az önkormányzat önként vállalt feladatai közé tartozik, amiről bármikor lemondhat. Tudni lehet, hogy a szövetség alapszabályában foglaltak szerint a tagsági viszony megszüntethető lemondással. Ezért döntött most úgy a képviselő-testület, hogy kilép a szervezetből.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Augusztus elsejétől már büntetnek

Augusztustól már „élesben" működik az új parkolási rendszer a magyaróvári történelmi belvárosban, azaz már büntetik is azokat az autósokat, akiknek nincs érvényes parkolójegyük vagy bérletük. Tovább olvasom