Kisalföld logö

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -2°C | 4°C Még több cikk.

Sok panasz, sok munka

Mosonmagyaróvár - Az év elején indította be internetes panaszbejelentő rendszerét a mosonmagyaróvári Városüzemeltető és Fenntartó (VÜF) Kft. A portál beváltotta a hozzá fűzött reményeket, sőt, időnként már-már túlzottan is sok panasz érkezik az oldalra. A bejegyzések rendkívül sokfélék.
A társaság internetes oldalán – www.vuf.hu – egy egyszerű regisztrációt követően bárki bejelentheti panaszát. Ezután pedig nyomon követhető az is, miként áll a munka. A VÜF honlapján jelenleg csaknem kétszáz bejelentés olvasható. Ezek között rendkívül sok a piros jelzésű, azaz a késésben lévő munka, de jócskán találni azért folyamatban lévő vagy már végrehajtott feladatot is.

Láng István ügyvezető elmondta: naponta öt-tíz bejelentés érkezik. Ezek mindegyikét regisztrálják, majd megvizsgálják, hogy milyen forrásból lehet finanszírozni a munkát, illetve milyen szakfeladatról van szó. Miután az önkormányzat is jóváhagyta a munka finanszírozását, kijelölik a felelőst és az ütemezésnek megfelelően elvégzik a feladatot.

Az őszi időszakban elsősorban közvilágítással kapcsolatos bejelentések érkeznek a társasághoz. Ami nem igényel nagyobb beavatkozást, azt rövid időn belül elvégzik, a nagyobb munkák tovább tartanak. (Az ügyvezető tudatta, a város közvilágítási rendszerének csupán húsz százaléka tartozik a városüzemeltetőhöz.) Különböző favágásokkal kapcsolatos bejelentések szinte egész évben érkeznek, nyáron a kaszálás, ősszel és tavasszal az útépítések adnak munkát a társaságnak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyre több a tanulási zavarokkal küzdő kisgyerek

Kistérség - Egyre kevesebb a nevelési tanácsadót neurotikus tünetekkel felkereső gyerekek száma,… Tovább olvasom