Kisalföld logö

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 0°C | 9°C Még több cikk.

SMR – Üzlet és társadalmi felelősség

„SMR a gyermekekért" címmel első alkalommal rendezett jótékonysági napot az SMR Hungary Bt. a minap. A cég mindhárom telephelyén – Mosonszolnokon, Hegyeshalomban és Mosonmagyaróváron – gyűjtést szerveztek, amivel a Mosonmagyaróvári Egyesített Bölcsődék Intézményét és a Családok Átmeneti Otthonát támogatták.
Az SMR legutóbbi jótékonysági akciója keretében ruhaneműt, játékokat és tartós élelmiszert gyűjtöttek, valamint egy nehéz sorsú SMR-es kolléga kislánya szívműtétje utáni felépülésének segítésére adományoztak pénzt a dolgozók.

Hoffmann Attiláné, a Mosonmagyaróvári Egyesített Bölcsődék vezetője nagy örömmel vette át a szervezőktől az összegyűjtött adományokat.
Hoffmann Attiláné, a Mosonmagyaróvári Egyesített Bölcsődék vezetője nagy örömmel vette át a szervezőktől az összegyűjtött adományokat.

Az első rendezvény sikerén felbuzdulva a szervezőkben már megfogalmazódott, hogy a jövőben több ilyen akciót indítanak majd. A visszapillantó tükröket gyártó cég dolgozói ugyanis rengeteg adományt adtak le a gyűjtőpontokon, melyeket a jótékonysági napot követően munkaadójuk szállított az intézményekbe.
Hoffmann Attiláné, a Mosonmagyaróvári Egyesített Bölcsődék vezetője ellátogatott a mosonmagyaróvári üzembe, ahol a gyűjtőpontot is felkereste, valamint Tibori Pál Levente gyárigazgatóval és Paul Breen kelet-európai termelési alelnökkel beszélgetett a jótékonykodás fontosságáról. A bölcsődevezető kifejtette, mennyire fontos a kisgyermekek számára a megfelelő bölcsődei ellátás és ehhez bizony szükségük van mindenféle segítségre. A beszélgetés során további támogatási lehetőségekről is szó esett. Sőt, az indiai tulajdonú vállalat folyamatos kapcsolattartást ígért a jövőben is.

A szervezők azért ezeket az intézményeket választották, mert fontos számukra a fiatalok támogatása, illetve munkavállalóiknak, hogy gyermekeiket biztonságban tudhassák a munkaidejük alatt. Ehhez elengedhetetlen az üzleti szféra és a nevelőszervezetek közötti jó kapcsolat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Számítástechnika-klub Mosonmagyaróváron

A nagy érdeklődésre való tekintettel a héten újra elindult a számítástechnika-klub a… Tovább olvasom