Kisalföld logö

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -5°C | 4°C Még több cikk.

Símaszkban raboltak kaszínót

Több százezer forintot zsákmányolt két fegyveres, támadó egy mosonmagyaróvári játékteremben.
Kattintson a képre >>
Helyszínelés
Két fegyveres, sötét símaszkot viselő támadó rontott be csütörtök hajnali négy óra körül Mosonmagyaróváron, a városközpontban működő játékterembe. Az elkövetők pisztolyukkal – vagy annak látszó tárggyal – megfenyegették a kaszinóban lévő női alkalmazottat és a biztonsági őrt, miközben követelték az aznapi bevételt. A támadók, miután megszerezték a pénzt, megkötözték az alkalmazottat és a biztonsági őrt, majd a több százezer forintos zsákmánnyal távoztak a kaszinóból. Az őrnek néhány perc alatt sikerült kiszabadítania magát és a játékteremben dolgozó nőt, majd a további támadástól tartva bezárta a bejárati ajtót és értesítették a rendőrséget.

Babos László őrnagy, a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság bűnügyi osztályának vezetője a Kisalföldnek elmondta: a riasztást követően azonnal ellenőrző pontokat állítottak fel a városból kivezető főbb útvonalakon, ám lapzártánkig ez nem járt eredménnyel.

A helyszíni szemlét lefolytatták a játékteremben. A helyiségben működött a biztonsági kamera, ennek a felvételeit jelenleg is elemezik.
A kamerák nagy valószínűséggel rögzítették a rablást és a két támadót is. A rendőrség vizsgálja továbbá, hogy a gaztett helyszínéről a tettesek milyen járművel távoztak. Az ügyben ismeretlen tettes ellen indítottak nagy erőkkel nyomozást fegyveresen elkövetett rablás bűntette miatt.

A rendőrség kéri, hogy aki a rablás időpontjában – csütörtök hajnali négy óra körül – a Szent István király út és az Engels utca sarkán lévő játékterem környékén közlekedett, s bármi gyanúsat tapasztalt ebben az időben, esetleg látta a 170–180 centiméter magas, átlagos testalkatú, sötét színű ruhát viselő elkövetőket, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban bármiféle információval rendelkezik, jelentkezzen a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon személyesen, vagy telefonon a 215-433-as számon.
A tanúk adatait a rendőrség bizalmasan kezeli.


KAPCSOLODÓ ANYAGOK >>

Az olasz bankrablók a legszorgalmasabbak (2003-09-29) >>
Bakonyi bankrablás (2004-03-25) >>
Bankot akart rabolni a Mikulás (2003-12-12) >>
Bankrablás Nyúlon (2003-05-26) >>
Halálos bankrablás (2004-09-21) >>
Megfutamította az őr a sásdi bankrablót (2003-09-18) >>
Véres bankrablás Móron: hat halott (2002-05-09) >>
Téves feltételezések a móri üggyel kapcsolatban (2003-06-19) >>
Móri kétely: a vádlottak a gyilkosok? (2004-12-13) >>
Móri bankrablás: magszólaltak a tanúk (2004-10-21) >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Folytatódik a rehabilitációja

A rajkai önkormányzat visszafogott, átgondolt gazdálkodással sikeresen zárta a múlt évet. 30 millió forint bevételt reméltek a Papkert helyén és a Mező Imre utcában kialakított 11 építési telek értékesítéséből, ám a telkeket nem sikerült eladni, ezért néhány tervezett beruházásuk átcsúszik az idei évre. Terveik között szerepel buszvárók és a községháza előtt parkolók kialakítása is. Tovább olvasom