Kisalföld logö

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 25°C Még több cikk.

Sérültet mentettek a polgárőrök

A mecséri polgárőrök éjszaka bukkantak a mintegy 20 méterre a kerékpárjától üldögélő emberre. Kiderült, hogy a férfi elesett a kerékpárjával és csúnyán megsérült.
A Mecséri Polgárőr Egyesület tagjai, Fehér József és ifj. Csapó Miklós a napokban éjszaka teljesítettek szolgálatot a községben. Egy majorságot ellenőriztek a környéken. Innen indulva a falu külterületi útján folytatták körútjukat.

Gépkocsijuk lámpafényénél észlelték, hogy az úton egy kerékpár fekszik. Az autóból kiszállva lettek figyelmesek a mintegy 20 méterre a kerékpártól üldögélő emberre. A férfi elmondta, lecsúszott a lába a pedálról, elesett a biciklivel, nagyon fáj a lába, a bokája eltörött, csúnyán deformálódott, megdagadt.

Ameddig az ereje engedte, megpróbált az úttesttől távolabbra elmászni, ám menni már tovább nem tudott. A polgárőrök az elsősegélynyújtás mellett azonnal mentőt hívtak.

A beteg a mosonmagyaróvári Karolina Kórházba került, azóta átesett a műtéten, gyógyulásában nagyon sokat segített a polgárőrök gyors intézkedése.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A természetes vizekben kevesebb a hal

Halvásárlás mellett gyógyszerre és gyógytápra is költ vizein a Mofém Horgászegyesület, ezzel küzdve a halállomány csökkenése ellen. Egykor még kézzel lehetett a halakat kifogni a Lajtából, most horgászt is alig látni itt. Tovább olvasom