Kisalföld logö

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -3°C | 3°C Még több cikk.

Sérült természetjárók versenye

A Magyar Értelmi Fogyatékosok Sport Szövetsége és a mosonmagyaróvári Naposház szervezésében országos természetjáró versenyt rendeztek Kisbodakon.
A sorozatban hatodik megmérettetés figyelemre méltó sikereket, érmes helyezéseket hozott a mosonmagyaróvári és környékbeli érintett fiataloknak.
A házigazdák alaposan felkészültek az egynapos programra. A feladatok végrehajtását a szervezők leleményességén túl Fűzfa Zoltán Szigetköz élővilágát bemutató képi illusztrációja, a Nyugat-Magyarországi Egyetem állattani tanszékének rovargyűjteménye és a Tengri Íjász és Hagyományőrző Kht. íjászbemutatója segítette.
Az országos versenyre összesen 110 fiatal érkezett Budapestről, Körmendről, Tatabányáról, a mosonmagyaróvári Naposházból, az Éltes-isklából, a Gyermekek Átmeneti Otthonából, valamint Ausztriából.

A gyakorlati és elméleti feladatokból álló verseny eredménye: a II. kategóriában a Naposház fiúcsapata bizonyult a legjobbnak, az intézmény lányai pedig a második helyen végeztek. Az E kategóriában a Gyermekek Átmeneti Otthonának csoportja a 3. helyet szerezte meg. Az intézmény lakója Liszkai Ágnes nagycsoportos óvodás, aki a legfiatalabb versenyzőnek járó díjat is elnyerte.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Márkák, lóerők, évjáratok találkozója

Eredeti szépségükben pompázó veterán autók és motorok sorakoztak fel az elmúlt hétvégén a rajkai… Tovább olvasom