Kisalföld logö

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia 1°C | 5°C Még több cikk.

Segítség telefonon

Régió - A Kisalföldi SOS Telefonos Lelkisegély Szolgálat munkatársai a nap huszonnégy órájában elérhetők az ingyenesen hívható telefonon.
November elsejétől a lelkisegély-szolgálat az országban egységesen a 06-80/505-505-ös zöldszámról tárcsázható, és a hívás helyéhez legközelebb eső szolgálathoz kapcsol. A nonstop, 24 órás Kisalföldi SOS Telefonos Lelkisegély Szolgálat Győrben, Sopronban és Mosonmagyaróváron rendelkezik tagszolgálatokkal.

– A telefonálók hívását speciális, sokoldalúan képzett szakemberek (orvosok, pszichológusok, pedagógusok, szociális munkások) fogadják – tájékoztatott az anonimitás szabályait betartva Éva, a mosonmagyaróvári stáb vezetője, aki tizenhét éve aktív tagja a szolgálatnak. A hívók a legkülönfélébb problémákkal fordulnak hozzájuk: leggyakoribb ok az egyedüllét, a magány, társtalanság, de sokan családi, munkahelyi gondjaikról, kríziseikről, a munkahelyük elvesztése okozta fájdalomról szeretnének beszélni.

Olvasóink írták

  • 1. zalka tamas 2008. február 02. 23:50
    „szeretnék részt venni a programban, mint "segíség" ha bárki hívna. mint anonim telefonos társ ha szükség van rá. mi a módja? zalkat@hotmail.com”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Korai fejlesztés új helyen

Mosonmagyaróvár - Több mint tíz éve zajlik korai fejlesztőmunka az Éltes Mátyás Általános Iskola és… Tovább olvasom