Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Segítség Devecsernek Mosonmagyaróvárról

Segítségért fordultak a mosonmagyaróvári önkormányzathoz a devecseriek.
Szükségük lenne gumicsizmára – leginkább férfiméretben –, védőkesztyűre, lehetőleg vízhatlan overallra, tisztítószerekre, vödörre és lapátra. Nagy segítséget jelentenének számukra készételek, konzervek, amiket már csak melegíteni kell.

Amennyiben bárki pénzbeli segítséget is tud nyújtani, azt a Római Katolikus Plébánia Devecser 12084003-00103523-00100003 számlaszámra, ˝Segély˝ megjelöléssel köszönettel fogadják. Aki adományaival segíteni tudja a bajba jutott embereket, kérik, hogy jelezze a polgármesternél az 577-803-as vagy az 577-806-os telefonon. Az adományok a polgármesteri hivatal portáján adhatók le.

Olvasóink írták

 • 3. Rudolfi 2010. október 11. 11:08
  „Megint csak elszomorodom magamban ,hogy valójában holvan, az azonnalli segitség. Holvannak a tehetősebb gazdagabb emberek ,kik tudnának segíteni rajtuk.Mindig a szegényebb réteg ,az ki fellálldoza az utolsó kis pénzét , mivel ö átudja élni igaz szivböl , az ottani emberek nehéz helyzetét.”
 • 2. akinemfél 2010. október 09. 23:10
  „senkialadár !
  De hát a tulajdonosok a gyár vezetésén keresztul már nyilatkoztak arrol,hogy a voros iszap teljesen ártalmatlan és nem értik mire ez a nagy felhajtás. Meg azt is nyilatkozták,hogy nem értik miért kellett leállítani a gyártást a gyárban amit egy azaz egy családi ház árán vettek (10 millio forint) a magyar politikai elittol a Horn kormány alatt.
  Igazukat bizonyítja,hogy senki kozuluk nincs elozetes letartoztatásban,hiszen teljesen ártatlanok - ez már a vizsgálat megkezdésekor nyilvánvalo volt,mert ha nem lett volna a vizsgálohatoság számára azonnal nyilvánvalo,akkor sietve elozetes letartoztatták vették volna oket félve a szokésuktol vagy az osszebeszélésuktol.
  Elég nagy kár a gyár vezetoinek és tulajdonosainak,hogy totálisan ártatlanok,de hatoságilag leállították a gyártást az gyárukban,amely így jelentos piacokat veszít el.”
 • 1. senkialadár 2010. október 09. 21:02
  „szégyen és gyalázat hogy még nekik kell kincsorogni, szerintem az az alap hogy a 3 milliárdos tulajdonos fényesre nyalja a seggüket a devecserieknek,és oda csúsztatnak pár milla gyorssegélyt fejenként,meg se kottyanna abból az 50 pár milliárdból”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ásványráró pénzügyi stabilizálása a cél

Két tősgyökeres ásványrárói polgármesterjelöltet utasított maga mögé a nyolc éve a településre… Tovább olvasom