Kisalföld logö

2017. 01. 17. kedd - Antal, Antónia -6°C | 1°C

Rózsaszínbe öltöztetik Lajta-hidakat

A Lánchíd-séta mintájára, a mellrák elleni küzdelem jegyében október 2-án rózsaszínbe öltöztet két Lajta-hidat és sétát szervez az idén 15 éves Nők a Városért Egyesület.


Tizedik alkalommal szervezik meg a Lánchíd-sétát a mellrák elleni küzdelem jegyében Budapesten. Ehhez a kezdeményezéshez csatlakozik az idén fennállásának másfél évtizedét ünneplő Nők a Városért Egyesület. Venesz Jánosné Brigi, a szervezet elnöke sajtótájékoztató keretében beszélt a tervekről.

– A megyében elsőkként itt szervezünk a Lánchíd-séta mintájára hasonló programot. Fennállásunk 15 éve alkalmából különleges eseménnyel szerettük volna öregbíteni a város hírnevét, továbbá az is lényeges volt számunkra, hogy nőként a nők érdekében szóljon a rendezvényünk – mondta az egyesületi elnök.

Venesz Jánosné Brigi (a felvételen Fricz Katalin egyesületi alapító taggal és dr. Németh Andrea jegyzővel) háromszáz résztvevőre számít.
Venesz Jánosné Brigi (a felvételen Fricz Katalin egyesületi alapító taggal és dr. Németh Andrea jegyzővel) háromszáz résztvevőre számít.


A mellrák elleni küzdelem jegyében rózsaszínbe öltöztetnek két Lajta-hidat október 2-án. A gyülekezés Mosonmagyaróváron a Jókai utcában lesz, innen indul a séta délután 4 órakor a Flesch Károly Kulturális Központ irányába, majd áthaladnak a két feldíszített Lajta-hídon a Mofém Fúvószenekar kíséretében. A művelődési ház parkolójában köszöntőt dr. Németh Andrea mosonmagyaróvári jegyző, a rendezvény fővédnöke mond. Itt a műsor keretében Wiedemann Bernadett és Dániel Gábor operával, operettel, Horváth Mónika és Páésztor Ádám musicallel szórakoztatja majd az egybegyűlteket, akiket a szervezők további meglepetéssel várnak.

Venesz Jánosné arra számít, hogy legalább háromszázan csatlakoznak a kezdeményezéshez, melynek akár folytatása is lehet.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vecsei László Ezékiel és Iván Eszter kiállításon mutatkozik be

Kiállításon mutatkozik be Vecsei László Ezékiel és Iván Eszter Mosonmagyaróváron a Flesch Károly… Tovább olvasom