Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2015. 04. 01. szerda - Hugó

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Mosonmagyaróvár hírei, mosonmagyaróvári hírek > Rozáriumnyitó a máriakálnoki falunapon

Rozáriumnyitó a máriakálnoki falunapon

A Kápolna téren szombaton délelőtt 10 órakor adják át a rozáriumot (a felvételen), köszöntőt mond Széles Sándor kormánymegbízott és dr. Gazsó L. Ferenc, az MTVA vezérigazgató-helyettese.

kisalfold.hu - 2012.08.03. 08:52
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Közreműködik a Ballagó Idő Nyugdíjas Egyesület Dalköre. Farkas László 38. szemétkiállítása a kultúrházban délelőtt negyed 12-kor nyílik meg. Délelőtt 9 órától kispályás labdarúgó-mérkőzések kezdődnek a sportpályán. 11 órától Teke Sprint versenyt rendeznek a tekézőben, melyen Kovács Gábor többszörös világbajnok, Lampert Péter vb-ezüstérmes is részt vesz.

Délután 1 órától főzőversenyre lehet jelentkezni a helyszínen. A gyermekeket arcfestés, óriáscsúszda, íjászat, lovagoltatás, fafaragás, gyöngyfűzés várja. Délután fél 2-től az óvodások, az alsó tagozat tanulóinak és a néptánccsoport műsora tekinthető meg. A délután folyamán a közönséget még a Street Dance Power hiphopcsoport, az En L'air tánccsoport és a Vem Camara Capoeira, a Jaffa Slágercsoport, a Hangovers, a Ballagó Idő Nyugdíjas Egyesület néptánccsoportja és a zumbacsoport szórakoztatja. Délután 3 órakor adják át azt a tűzoltóautót, mely Hüfenhardt partnertelepülés ajándéka, itt a Német Nemzetiségi Önkormányzat Hársvirág Kórusa működik közre. Este negyed 7-től a színpad Majer Robié és barátaié, este 10 órától Szűcs Judité, aki után Hores nyújtja a talpalávalót.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...