Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Rotaract Club: gazdag programokat kínálnak Mosonmagyaróváron

A Rotaract Club Mosonmagyaróvár tagsága érdekes programlehetőséget ajánl nemcsak a sportkedvelők számára.
Szerda este 6 órakor a Lucsony u. 2. szám alatti épületbe látogat Csernoviczki Éva olimpiai bronzérmes cselgáncsozó, az Ippon Judo Tatabánya SE versenyzője. A londoni olimpia első magyar érmét szerző sportolónő fiatalságából adódóan, eddigi pályafutása, emberi tulajdonságai, viselkedése alapján közös kapcsolódási pontot teremthet a fiatalok, sportszeretők és minden érdeklődő között egy kellemes este során. Megismerheti a hallgatóság egy sportoló, olimpikon életét, mindennapjait és annak kihívásait, értéket teremtve és példát mutatva ezzel.

Amint azt Nagy Katalin klubtagtól megtudtuk, a Rotary Club Mosonmagyaróvár ifjúsági szervezeteként működő klub egyéb programokat is kínál a mosonmagyaróvári lakosság számára, ahol megmutathatják a jótékonykodók segítő szándékukat. Mivel a jótékonysági szervezet tagságának többsége a Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszer-tudományi Karának hallgatója, így örömmel szerveztek gyűjtést a fiatalok a győri állatmenhely rászoruló állatai számára, együttműködve a Rotaract Club Győr tagságával. A különböző felajánlásokat (állateledel, alom, tisztítószerek, -eszközök) a Nyugat-magyarországi Egyetem Biotechnológiai és Oktató Központ portáján hétfőtől péntekig, reggel 8 és délután 5 óra között várják a klubtagok december 14-ig.

A cipősdobozokra idén is nagy szükség lehet, hiszen már harmadik alkalommal szervezi a klub a cipősdoboz-akcióját a Baptista Szeretetszolgálattal karöltve. Apróságokkal és kedves ajándékokkal megtöltött cipősdobozt bárki készíthet és a Nyugat-magyarországi Egyetem Biotechnológiai és Oktató Központ portáján adhatja majd le, rászoruló nagycsaládosok karácsonyát megsegítve ezzel.

Mindemellett a klub valamennyi tagjával személyesen is találkozhatnak az érdeklődők a Magyar utcán felállított, egész decemberben működő Rotary-hordóban, ahol a rotaractos fiatalok együtt mérik a gőzölgő, ízletes forralt bort rotarysta barátaikkal egy közös nemes cél érdekében.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Osztrák magyar mélységi ellenőrzés

A mosonmagyaróvári határrendészek az osztrákokkal közös migrációs ellenőrzést végeztetek 2012.… Tovább olvasom