Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Rina, az év kutyája

Rina, az éremhalmozó tavaly megkapta az ebeknek járó legmagasabb elismerést: az év kutyájává választották. Rina, a négyéves német juhász szuka kutya már mindent elért, amit négylábú elérhetett.
Csilla és Rina: Szépek, okosak és sikeresek.
Volt junior és felnőtt bajnok, a champion osztály legjobbja, fajta- és fajtacsoportgyőztes, s a kiállítás legszebb kutyája. Megszerezte a munkavizsga három fokozatát és tavaly, az egész magyar mezőnyt maga mögé utasítva, az év kutyájává választották.
Gazdája azt mondja, Rina most már pihenőt kap és arra koncentrálnak, hogy szép és tehetséges utódokat hozzon világra. Eddigi leszármazottai is sikeresen szerepelnek kiállításokon és bemutatókon.
Rina Dunabogdányból került Mosonmagyaróvárra, mint az alom utolsó kiskutyája, sokáig rendkívül karcsú volt, de tehetségét már a babyosztályban is megvillantotta.

A díjakat, kupákat és címeket halmozó négylábú gazdája, Ágoston Csilla több kutyával is foglalkozik. Rinán kívül még egy tacskó és három német juhász szaladgál az udvaron, s két hete hat kék szemű, puha szőrű jószággal is gazdagodott az alom. A kicsik a nagyokhoz hasonlóan mindent megkapnak, ami a kutyáknak kijár, s ha Csillánál maradnak, nem kerülik el nagyobb társaikhoz hasonlóan a kutyaiskolát sem, ahol okleveles kutyakiképzők utasításai alapján tanulják meg a vezényszavakat.

Csilla kutyái jámborak, szeretetben nőttek fel, tehetségesek, iskolázottak és Rinához hasonlóan sokra vihetik. A gazdit pedig hozzásegíthetik ahhoz, hogy még idén megkapja a bronzkoszorús mestertenyésztői címet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Házépítés nemes összefogással

A faluban soha nem látott összefogásnak köszönhetően szinte hetek alatt újjáépült a Bösi család… Tovább olvasom