Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2015. 08. 29. szombat - Beatrix, Erna

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Mosonmagyaróvár hírei, mosonmagyaróvári hírek > Rendőrségi hírek Mosonmagyaróvárról

Rendőrségi hírek Mosonmagyaróvárról

Egy mosonmagyaróvári férfi tett bejelentést a rendőrségen, miszerint lakásából ellopták a mobiltelefonját. Egy gyorsétteremből napszemüveget ellopó nőt pedig felismertek.

kisalfold.hu - 2010.08.02. 20:14
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Elvitte az ágy mellől a mobilt

Egy mosonmagyaróvári férfi tett bejelentést a rendőrségen, miszerint lakásából ellopták a mobiltelefonját. Elmondása szerint a délutáni órákban a hálószobában lefeküdt aludni, ám nem zárta kulcsra a bejárati ajtót. Amíg a férfi az ágyában aludt, addig az ismeretlen tolvaj bement a szobába és az ágy mellett lévő éjjeliszekrényről elvitte a telefont.

Felismerték a napszemüvegtolvajt

Portálunkon a minap számoltunk be arról, hogy nagy értékű napszemüveget lopott el ismeretlen nő a Királyhidai úti gyorsétteremben. Az elkövető a pulton felejtett Armani márkájú napszemüveget vitte magával, ezzel mintegy 60 ezer forintos kárt okozva. A lopást az étterem biztonsági kamerája is rögzítette, az elkövető fényképe portálunkon is megjelent. A minap az egyik bevásárlóközpontból jelezték a rendőrségnek, hogy felismerték a felvételen látható nőt. A kaposvári illetőségű nő a kiérkező rendőröknek elismerte, hogy valóban elvitte a napszemüveget.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...