Kisalföld logö

2018. 07. 20. péntek - Illés 18°C | 28°C Még több cikk.

Rendeletmódosítások és beszámolók napirenden

A mosonmagyaróvári önkormányzat képviselő-testülete ma délután 1 órakor tartja soron következő ülését a városháza első emeleti nagytermében.
A tanácskozás előtt teszi le az esküt és veszi át megbízólevelét a testület márciusban megválasztott új tagja. A városatyák az előre tervezett huszonhárom napirend sorában tárgyalják többek közt az önkormányzat elmúlt évi költségvetése végrehajtásáról szóló beszámolót, az Aqua Kft. és a Joule Kft. mérlegét, a köztisztaságról és hulladékgazdálkodásról szóló rendelet módosítását, a parlagfű visszaszorításáról szóló rendelet hatályon kívül helyezését, a parkolórendelet módosítását.
Az ülésen a képviselők tájékozódnak a város polgári védelmi helyzetéről, a Flesch Károly Kulturális Központ tevékenységéről, a sportcsarnok közbeszerzési eljárásáról, valamint az Állami Számvevőszék önkormányzatnál végzett vizsgálatáról. A testület dönt a Győri Határőr Igazgatóság és az önkormányzat között kötendő ingyenes ingatlanhasználati szerződéstervezetről az ipartelepi laktanya használatbavétele kapcsán.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jobb nyarat várnak, mint a tavalyi

A szigetközi turistavárók az elmúlt évi hűvös, esős nyár után idén jobb szezonban reménykednek. Tovább olvasom