Kisalföld logö

2018. 03. 17. szombat - Gertrúd, Patrik -1°C | 9°C Még több cikk.

Remeklő kimleiek

Kimle–Budapest - A hétvégén szervezték meg a XIII. Országos Szorobánversenyt, ezúttal a fővárosi Jászberényi Úti Általános Iskolában. Megyénket győri, gönyűi, kimlei és nyúli diákok képviselték.
– Magyarországon 1991 óta foglalkoznak szorobánoktatással. A kimlei diákok a kezdetektől szerepelnek az országos versenyen – tájékoztatott Baán Józsefné tanárnő. Ebben a tanévben tizenhárom kimlei gyerek jutott el Budapestre. Mindenki jól teljesített: Kovács Anna, Németh Henrietta, Sipőcz Jázmin, Grundtner Patrícia a 4. helyen végeztek. Ez 90 százalék feletti eredményt jelent. Bekő Zsuzsanna, Dániel Bianka, Deli Máté, Megyimóri Szabina, Veress Lili, Karajz Judit, Mitring Máté 6. lett, ami országos versenyen ugyancsak jó eredmény, míg Sághi Kevin és Tóth Bence hetedik lett.

A kimlei versenyzők egy csoportja budapesti sétán.
A kimlei versenyzők egy csoportja budapesti sétán.

Olvasóink írták

 • 4. gönyűi 2008. május 29. 20:56
  „Azért a többi iskolásokat is beírhatták volna. Azoknak is kitűnő helyezéseik voltak. Legalább ennyi 4. hely volt + a többi helyezés.”
 • 3. N. A. 2008. május 07. 11:48
  „Gratulálok a kisiskolásoknak, a felkészítő pedagógusnak, valamint a szülőknek. Büszkék lehetünk, hogy ifjaink ilyen sikereket érnek el. Becsüljük meg őket! Remélem Kimle honlapján is olvashatunk mi is és a honlaplátogatók erről és a többi sikerről is. Így is lehet népszerűsíteni falunkat. További sok sikert!”
 • 2. Mihályi Mária 2008. április 28. 10:46
  „Gratulálok a kimlei diákoknak és egyben köszönetet mondok Bori néninek a felkészítésért. Lelkiismeretes munkát végzett. Mint szülő többek között én is részese lehettem munkájának. Említésre méltó, hogy a diákok szülei is megtanulhatták e számolóeszköz tudományát, s mindenki sikeres kyú vizsgát tett.
  Köszönjük a felkészítést.
  Kedves diákok! Továbbra is szeretnénk büszkék lenni rátok. Jövőre is lesz Országos Szorobán verseny. Ott a helyetek!!”
 • 1. X-men 2008. április 26. 06:36
  „Gratulálok a kis képzőművészeknek csak így tovább.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

1800 kerekest várnak

Hármas határ - Három országból várják a jelentkezőket a május 24-én megrendezendő kerékpáros… Tovább olvasom