Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2015. 09. 01. kedd - Egyed, Egon

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Mosonmagyaróvár hírei, mosonmagyaróvári hírek > Rák elleni tea az őserdőből

Rák elleni tea az őserdőből

A magyar származású, ám az osztrák állam megbízásából kutató dr. Dávid Tamás lébényi központjából segíti a magyar rákos betegeket. Teakeverékének receptjét a brazil őserdőben élő indiánoktól, becsületrendjét pedig az osztrák államtól kapta.

2003.04.03. 14:19
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Dr. Dávid Tamás: Pserdei teakeveréke az egész világon kapható, csak Magyarországon nem.
Több mint húsz év óta harmincnégy világhírű kutató – közöttük a magyar dr. Dávid Tamás – az osztrák egészségügyi minisztérium megbízásából és finanszírozásával a világ minden táján immunstimuláló és antitumorális növényi anyagokat keres. Dél-Amerika, Dél-Kína, Thaiföld, Kenya őserdeiben kutatják a rák elleni védőszert. A magyar professzor a brazil őserdőben találkozott azzal a teával, amelynek segítségével állítása szerint a betegei hatvan százalékánál állítja meg vagy fordítja vissza a daganatképződést.

– Egy csípődysplasiával kapcsolatos szabadalmam kapcsán harminc évvel ezelőtt meghívtak Dél-Amerikába – kezdte a professzor. – A yanomami indiánok sámánjának unokáját sikeresen operáltuk meg. Katunka sámán bizalmába fogadott, s az őserdő mélyére invitált.

– Nyolcszáz kilométerre, az esőerdők mélyére csónakkal jutottunk el, de két társamat elragadta itt egy magas lázzal járó betegség – mesélte dr. Dávid Tamás. – Miután megérkeztünk, néhány nap után feltűnt, hogy az indiánok naponta többször hatalmas agyagedényből isznak valamilyen folyadékot.

A sámán elárulta a teakeverék receptjét, amelyet évszázadok óta fogyasztanak. Megjegyzendő, hogy az ott élők nem is ismerik a rákbetegséget, s rendkívül erős az immunrendszerük.
A megszerzett tudással a birtokunkban azt a cél tűztük ki, hogy a rák elleni küzdelemben meghosszabbítsuk az életet, segítsünk a már gyógyíthatatlannak tűnő betegeken.
„ Akkor megfogadtam, hogy minden tőlem telhetőt megteszek, hogy megtaláljam
a rák ellenszerét."
Annál is inkább fontos volt ez nekem, mivel feleségem huszonnyolc évvel ezelőtt ebben a betegségben hunyt el.

Az életmódváltás elkerülhetetlen

– A szervezet méregtelenítésére, az immunrendszer erősítésére és a krónikus betegségek megelőzésére és kezelésére szolgáló tea csak életmódváltással fejtheti ki hatását. A dohányzás és a mértéktelen alkoholfogyasztás elhagyása mellett rengeteg folyadékra és egészséges táplálkozásra van szükség. Hatvanszázalékos az eredmény: a betegek három százaléka tünetmentesen távozik, huszonhárom százaléknál kisebb lesz a daganat, míg egyharmaduknál megállt az áttétel.
Nyolc daganattípus esetén tudunk segíteni: tüdő-, mell-, vastagbél-, bőr-, prosztata- és csontrákos betegek keresnek fel bennünket, legtöbbjük az utolsó stádiumban. Egy éve egy koroncói férfi járt nálam, akinek két napot adtak az orvosok. Vért hányt, s rendkívül rossz állapotban volt.
Szerencsére ma is él, sikerült visszafordítani a folyamatot. Még rengeteg ilyen példát tudnék mondani. Munkámat Ausztriában is elismerték: nagy megtiszteltetés volt, hogy öt éve megkaptam az osztrák Becsületrendet.

Egyetlen ember gátolja az engedélyezést

– Az örömbe azonban üröm is vegyült. A teakészítmény szinte az egész világon kapható, Amerikától kezdve Japánig, szinte egyetlen kivétellel: ez pedig Magyarország. Itt gyártják, majd innen exportálják külföldre, s a magyar betegeknek ott kell megvásárolniuk.
Nyolc éve, közéleti személyiségek, államtitkárok próbáltak segíteni a szer regisztrációjában, azonban ezt egy ember, hatalmával visszaélve, mindig megakadályozta. Más országokban mindez három hónap alatt megtörtént. A készítmény előállításáról szóló szerződésben volt egy kikötésem a gyártóhoz: a magyar betegek kedvezményesen juthassanak hozzá a teához. Jelenleg ők az eredeti 200 eurós ár helyett 19.300 forintért vásárolhatják meg – külföldön.

Lébényi központ

– Sokat utazom, folyamatosan meghívásoknak teszek eleget a bécsi és a budapesti egyetemek vendégprofesszoraként. A lébényi központ a két főváros közé esik, s hamar otthon éreztem magam ebben a nagyközségben.
Úgy érzem, a helyiek is befogadtak, s minden segítséget megkapok tőlük. Pk is gyakran fordulnak hozzám.
Lébény olyan, mint egy nagy család.
Köszönet illeti azokat a háziorvosokat is, akik együttműködnek velünk, s áldozatos munkájukkal rengeteg életet mentenek meg.

Visszakapott élet

Nagy Ferenc: A teának is köszönhető, hogy ma is él.


A koroncói Nagy Ferencet 2001 novemberében műtötték, miután tüdejében daganatot találtak. A férfinek ekkor már csak 2–3 hónapot jósoltak az orvosok. Nagy Ferenc decemberben felkereste dr. Dávid Tamást panaszaival. A doktor tanácsára kezdte a teakészítményt fogyasztani, s addigi életmódján is változtatott. A koroncói férfi elmondása szerint elég körülményes a tea elkészítése – a keverék nem érintkezhet fémes tárggyal, s 1,5–2 óráig tart összeállítása –, de megéri: tíz nap után már javult az állapota. Jobban érezte magát, s azóta tizenegy kilót hízott. A daganat továbbterjedése megállt. Nagy Ferenc úgy érzi: a megyei kórház orvosai mellett a professzor is segített meghosszabbítani az életét.


Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!


Moderálásra küldöm 10. ppirike 2013.05.08. 18:47

Kedves Doktor úr!

Szeretném megtudni hol lehet a teát beszerezni. Válaszát előre is köszönöm!
Email cimem: pirike70@citromail.hu

Köszönettel: Pető Piroska

Moderálásra küldöm 9. Regi39 2013.02.01. 17:38

Szeretném megtudni, hogy hol lehet hozzájutni a teához. Válaszát erre az email cimre kérem: regi39@citromail.hu

Moderálásra küldöm 8. 11rene 2012.10.01. 23:51

Kedves Doktor Úr!Kérem írja meg nekem,hogy hol tudom megrendelni vagy hogy hol juthatok hozzá a teához és hogy hogy kell elkészíteni ,válaszát előre is köszönöm ! 11rene@azet.sk
Én is Ausztriában élek pontosan Bécsben.

Moderálásra küldöm 7. kittuspost 2012.09.13. 07:37

Kedves Doktor Úr! Édesapámnál sajnos melanomat diagnosztizáltak,Kérem írja meg nekem,hol tudom megrendelni a teát,s hogy hogy használjuk.nagyon szépen Köszönöm előre is! kittuspost@gmail.com

Moderálásra küldöm 6. zsuzsaa1968 2012.06.14. 12:22

Tisztelt Professzor úr! Véleményét szeretném kérni kell-e aggódnom a diagnózisaim miatt? Fulladásos tüneteim miatt asztmát és tűdő tágulatot állapítottak meg. Röntgen felvételen a bal borda vetületében körülirt árnyék töblet látható CT vizsgálatom két hét múlva lesz. Sajnos összetettebb a probléma mert szív billentyű elégtelenségem is van angina pektorisz. A pajzsmirigyemben az egyik oldalon ciszta ami növekedésnek indult a másik oldalon pedig egy göb ami pár hónappal ezelőtt még nem volt! A cisztárol viszont több éve tudok ami egy pár hónapja kezdett növekedni. Sajnos két évvel ezelőtt méh eltávolítást végeztek mioma és göb miatt. Nagyon fáradékony vagyok nehéz a légzés és sajnos ezekhez még hozzá került hogy súlyos depresszióval is kezelnek. Ha az étvágyam ugyan olyan mint eddig volt akkor is fogyok. Kell-e aggódnom ? Vagy pedig tényleg minden a depresszióra fogható?
Válaszát előre is köszönöm!
Email Címem: joga_bonito67@freemail.hu

Moderálásra küldöm 5. banduska86 2012.01.27. 01:23

Tisztelt Prof.Dr. Dávid Tamás
Édesapámnak áttétes májrákot állapítottak meg.Az orvosok szerint még 10%-a sincs a gyógyulásra.
Kiszeretnénk ezt a teát próbálni de nem tudjuk hol lehet megvenni esetleg megrendelni?
Ezért kérném az ön segítségét!
Kérem önt hogy minél előbb válaszoljon.Nekem nagyon fontos lenne.
e-mail címem: banduska86@citromail.hu

Előre is köszönöm!
Tisztelettel: Balog András

Moderálásra küldöm 4. szilvi3737 2011.03.24. 14:42

TISZTELT PROF.DR.DÁVID TAMÁS ÉDESAPÁMAT MEGOPERÁLTÁK 2009 SZEPTEMBERBE ELTÁVOLITTOTÁK A JOBB OLDALI TŰDÖJÉT RÁ EGY EVRE KAPTA CSAK A KEMOTERÁPIAKEZELÉST MIVEL MŰTÉT UTÁN TBC RE KEZELTÉK 9 HONAPIG ÉS CSAK 2010 OKTOBERTÖL KAPTA A KEMOTERÁPIÁT SAJNOS ROSSZUL BIRTA A KEZELÉST MIDIG ROSSZ VOLT A VÉRKÉPE A CT EREDMÉNY IS ROSSZ LETT AMI 2011 MÁRCIUSBA KÉSZŰLT MOST MEGINT KEMOTERÁPIA KELL DE MÁR A SUGÁRKEZELÉST ELKEZDTE MERT CSONTÁTÉTJE IS SZERETNÉNK TUDNI HOGY HOL LEHET A GYOGYTEÁT MEGRENDELNI MERT SZERETNÉNK KIPROBÁLNI MIVEL OLVASTAM A TÖBBI BETEG VÉLEMÉNYÉT ÉS REMÉNYKEDŰNK TALÁN EZ SEGITHET SZERETNÉM KÉRNI ÖNTÖL HOGY MINNÉL ELÖBB VÁLASZOLJON KÖSZÖNÖM. CIMEM szilvi3737@citromail.hu

Moderálásra küldöm 3. pistidrin 2009.02.12. 14:01

Nyílt levél Dr. Dávid Tamáshoz

Tisztelt Prof.Dr. Dávid Tamás,

Tavaly nyáron sarcoidosis-t diagnosztizáltak bennem, illetve a tüdőmben.
A steroid kúra nem hozott lényeges javulást (kevésbé fulladok, de a csomók a tüdőmben köszönik szépen és jól vannak), viszont a mellékhatások elképesztőek voltak.Pokoli szenvedéseket éltem át.
A NET-en próbáltm okosodni, hogy mi is a bajom, de eléggé zavaros a kép, a hivatalos állásfoglalás sablonos és megtapasztaltam, hogy rajtam nem segít.(Van akinek nem használ a steroid, én ilyen vagyok).
Talán a természetes gyógymód használna? Érdekelne a tea hozzáférhetősége.
Hol és hogyan? Az itt a kérdés. Szeretnék konzultálni is Önnel.
Az biztos, hogy a hivatalos protokollból elegem van és egyáltalán nem bízom benne.

Szeretném tudni az Ön közvetlen elérhetőségét, annál is inkább, mivel gyermekkorom óta a gyógynövényes gyógytás elkötelezett híve vagyok.

Tisztelettel:

Drin István

Moderálásra küldöm 2. Visy Katalin 2008.10.29. 08:44

Tisztelt Kisalföld!
Értékelem a közzétételt. Az a korosztály vagyok, ahol a férfi társaknak gyakran szembe kell nézni ezzel a prosztata gonddal. Ráadásul igen váratlanul.
Bár a cikkben a petefészek rákra vonatkozóan nincs említés, volna-e mégis újabb kutatás ezirányban.
Köszönöm figyelmüket

Moderálásra küldöm 1. Timár Károlyné 2008.09.11. 05:55

A férjem 83 éves,néhányhónapja nagyon fáradékony és fogyott. Most van folyamatban az urolőgiai kivizsgálása, prosztata-rák gyanus. Én is 73 éves vagyok, nem gondolnám, hogy Ausztriáig tudnék menni a tea alapanyagért. A Professzor úr előadásait a TV-ben már többször hallottam. Mi a teendőm?Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...