Kisalföld logö

2018. 02. 24. szombat - Mátyás -8°C | 2°C Még több cikk.

Rajz- és fotópályázatot hirdet az AQUA Szolgáltató Kft.

"Víz az életünkben" címmel rajzpályázatot, valamint "Víz és egészség" címmel fotópályázatot hirdet a mosonmagyaróvári AQUA Szolgáltató Kft. a Víz világnapja alkalmából.
"Víz az életünkben" rajzpályázat óvodások és általános iskolások részére

A pályázat célja, hogy felhívja a figyelmet a vízre, mint a létezés egyik elengedhetetlen feltételére. A pályázat ennek kapcsán környezetünk védelmére ösztönöz és segíteni szeretné a környezettudatos magatartás kialakulását.

Mindezeket olyan rajzok segítségével szeretné elérni, melyek a tiszta víz egészséges voltát ábrázolják – teret engedve a kreativitásnak és alkotó szándéknak.

A pályázatra három korosztályban várnak alkotásokat:
1. korosztály: 3-6 éves (óvoda)
2. korosztály: 7-10 éves (általános iskola, alsó tagozat)
3. korosztály: 11-15 éves (általános iskola, felső tagozat)

Személyenként maximum 3 pályázati anyagot várnak. A rajzokat tetszőleges technikával A3-as vagy A4-es méretű lapra készíthetik el. A pályázók minden alkotás hátoldalán tüntessék fel:
- nevüket
- korukat
- elérhetőségeiket (e-mail cím vagy telefonszám)
- az óvodát és csoportot vagy az iskolát és osztályt
- a felkészítő óvónő vagy pedagógus nevét.

Az AQUA Szolgáltató Kft. vezetősége a pályázatra osztályok és gyermekközösségek közös alkotásait is várja.

A rajzok leadhatók személyesen az AQUA Szolgáltató Kft. titkárságán vagy eljuttathatók postai úton a következő címre: AQUA Szolgáltató Kft. 9200 Mosonmagyaróvár, Timföldgyári u. 4.

A beadási határidő 2013.03.04, a határidőn túl beérkező rajzokat a pályázatból kizárják. Az AQUA Szolgáltató Kft. minden korcsoport első három helyezettjét tárgyjutalomban részesíti.

A pályázaton induló rajzok az AQUA Szolgáltató Kft. tulajdonába kerülnek, a cég felhasználhatja őket kiállítások anyagaként, valamint saját kiadványaihoz és weblapjához.

Fotónk illusztráció.
Fotónk illusztráció.

"Víz és egészség" fotópályázat általános iskolástól felnőtt korig

A pályázat célja, hogy felhívja a figyelmet a vízre, mint a létezés egyik elengedhetetlen feltételére. A pályázat ennek kapcsán környezetünk védelmére ösztönöz és segíteni szeretné a környezettudatos magatartás kialakulását. Mindezeket a fotóművészet eszközeivel szeretné elérni, teret engedve a kreativitásnak és alkotó szándéknak.

A pályázatra három korosztályban várnak alkotásokat:
1. korosztály: 10-14 éves (általános iskola)
2. korosztály: 15-19 éves (középiskola)
3. korosztály: 19-28 éves (felsőfokú oktatásban tanulók)

Egy szerző maximum 3 képpel nevezhet. A képeket digitális formátumban várjuk az alábbi paraméterekkel:
- minimális felbontás: 1600x1200 pixel
- fájlméret maximum 1 MB
- fájl típusa JPEG/JPG
- fájl elnevezése: szerzőneve_képcíme.jpg (pl. kovacsistvan_epulet.jpg)

A pályázók kizárólag saját készítésű fotókkal nevezhetnek a pályázatra. A bizonyíthatóan nem saját (legfőképpen az internetről letöltött) fotókat a pályázatból kizárják!

A beadási határidő 2013.03.04, a határidőn túl érkező, illetve nem a kiírásnak megfelelően elkészített képeket a pályázatból kizárják. Fotósorozatokkal nem lehet nevezni!

A képeket a következő az ek@goodwill-pr.hu címre várják. Az e-mailben kérik megadni a pályázó pontos nevét, életkorát, elérhetőségeit (telefonszám, e-mail cím) és az oktatási intézményt is, ahol tanul.

A kiállítás népszerűsítése érdekében a beérkezett képeket digitális vagy nyomtatott katalógusban, céges weblapon, sajtóban való megjelenés esetén a kiírók szerzői jogdíj fizetése nélkül felhasználhatják.

Az elbírálás szempontjai: művészi megközelítés, ötletesség és fotótechnikai megvalósítás. A kategórianyertes művek beküldői korosztályonként tárgyjutalomban részesülnek.

A legjobb beküldött alkotások bemutatására valamint az ünnepélyes eredményhirdetésre 2013. március 22-én, az AQUA Szolgáltató Kft. Víz Világnapi rendezvényén a mosonmagyaróvári Futura Interaktív Természettudományi Élményközpontban kerül sor.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Dr. Nagy István fogadóórát tart

Ügyfélfogadást tart Dr. Nagy István polgármester szerdán délelőtt a városházán, valamint az… Tovább olvasom