Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Rablás Mosonmagyaróvár belvárosában

Mosonmagyaróvár - Három álarcos, fegyveres támadó rabolt ki egy kávéház-játéktermet csütörtökön kora hajnalban Mosonmagyaróváron. A Jókai utcai üzlet alkalmazottjainak az ijedségen kívül szerencsére nem esett baja. A rablók több mint 1 millió forintot zsákmányoltak.

Megint fegyveres rabláshoz riasztották a mosonmagyaróvári rendőröket csütörtökön kora hajnalban. Ezúttal a magyaróvári belvárosban, a Jókai utcában támadtak meg a játékterem-kávézót. Hajnali 2 óra után nem sokkal három álarcos férfi rontott be a kávézóba, kettőjük pisztolynak látszó tárgyat tartott a kezében. A támadók a két női alkalmazottat megfenyegették és a bevételt követelték. Az alkalmazottak érthető módon eleget tettek a követelésnek és átadták a kasszában lévő összeget, majd gyorsan távoztak a helyiségből.

Az ijedségen kívül szerencsére senkinek nem esett bántódása. A zsákmányolt pénz több mint 1 millió forint. A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság fegyveresen, csoportosan elkövetett rablás bűntette miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. Az eddig begyűjtött adatok szerint a három fős társaság egyik tagja alacsonyabb, 165 centiméter magas, kövérebb testalkatú. Társai 175, illetve 185 centiméter körüliek, sportos testalkatúak. A rablás idején mindhárman sötét színű ruházatot viseltek. A rendőrség várja azok jelentkezését, akik a rablást megelőzően szerda este, éjszaka esetleg láttak három gyanús férfit a magyaróvári belvárosban. A rendőrök vizsgálják az esetleges összefüggéseket a környéken a közelmúltban történt hasonló rablásokkal.A kirabolt kávézó két alkalmazottját nagyon megviselték a történek. „ A legfontosabb, hogy senkinek nem esett bántódása„ - hangsúlyozta a Kisalföld érdeklődére Varga István, az üzlet tulajdonosa. Elmondta: a közelmúltban a környéken történt több fegyveres rablás után felkészítették az alkalmazottakat az ilyen esetekre. Legfontosabb, hogy ne történjen tragédia, ezért ne álljanak ellen, ne próbáljanak ellen állni a támadóknak. Noha beszéltek erről az alkalmazottakról, nem gondolták, hogy velük is megtörténhet ez, éppen ezért döbbenten állnak a rablás előtt. A tulajdonos hozzátette: elgondolkoznak azon, hogy lehetőségeikhez mérten a jövőben miként tudnának védekezni az esetleges hasonló támadások esetén.

Olvasóink írták

 • 16. pampus 2009. március 15. 16:59
  „Ez a rabló rendszer ami a "törvények gyártásával" fosztogatja ki az embereket sokkal aljasabb mint az eseti rabló! Sőt lehet, hogy humánusabb egy "bumm" és vége a szenvedésnek! Viszont az, hogy állandóan hivatalosan fosszák ki a védtelen és már lassan nincstelen embereket az már abszurdum ! E nem demokrácia! Persze ezt a helyzetet nemismerők azok a csak a könnyen jött pénzüket vesztik és nem az életvitelüket.”
 • 15. invektus 2009. március 15. 12:03
  „:):):):)”
 • 14. Mérnök 2009. március 15. 10:08
  „Invi :)
  Köztudott, amit írsz, meg az is, hogy a csajok egy kis plusszér ahoz a géphez terelgetik az ismerőst, amelyik jól tele van, mert a fizu kevés, vagy Varga úr több hónap késéssel fizeti ki őket, és sorolhatnám. Vagy a szerelő, aki egy kis "természetbeniér" elárulja a pincérlányoknak, hogy mikor lesz bumm!
  Hiába, a mai világban semmi sincs ingyen.”
 • 13. invektus 2009. március 14. 21:42
  „Mérnök :)

  ez a legkisebb gond de vannak olyan kocsmárosok ill alkalmazottaik vagy épp családtagjaik akik tudván hogy mennyi van a nyerögépbe szépen kinyerik a pénzt !!!!!!!!!!!
  holott megkapják a tiszta haszon 40%
  :)
  érdekes ugye :)
  Én tiszta szivböl sajnálom az alkalmazottakat és együtt érzek velük !!”
 • 12. Mérnök 2009. március 14. 21:15
  „Ez van, ezt kell szeretni.
  Sokkal több embert kiraboltak már ezek a gépek. Érdekes, amikor valaki nagyobb összeget veszt, másnap hajnalban megy a laptop a gépre, nehogy visszaadja valakinek...”
 • 11. invektus 2009. március 14. 18:08
  „mine ?? SZERETNÉM HA KIFELYTENÉ ÁLLÁSPONTJÁT :)
  VAGY HA NEM ÉRTI VAGY NEM TUDJA A 8.AS PONTBAN LÉVÖ HOZZÁSZOLÁSOMAT ÉRTELMEZNI NAGYON SZIVESSEN SEGITEK :)”
 • 10. invektus 2009. március 14. 18:04
  „mine ?! nem tartozom se az alkoholisták se a drogfüggök közé :)
  hálla a jó istennek :)
  és megmondom magának hogy 10 ft ot nem doptam még be nyerö automatákba :)
  bár van olyan automata auto maták amibe már dobtam pénz
  MOST A MAGÁNAK FELSOROLOM :)
  KV GÉP ,KOLA GÉP,SZENDVICS,GÉP
  ÉS A ZENE GÉP :)

  KEDVES :mine :) ezt maga irta (Bízom benne hogy a fent megnevezett és hozzászólt emberek a társadalom kisebbik részét képviselik)
  maga szerint ?? mit jelent a társadalom kissebik része??
  várom válaszát :)”
 • 9. mine 2009. március 14. 15:06
  „"pampus, invektus, enzof"
  Bízom benne hogy a fent megnevezett és hozzászólt emberek a társadalom kisebbik részét képviselik. A szenvedélybetegségekre "alkohol, drog, szerencsejáték" pedig már nagyon régen létrehoztak olyan intézeteket ahol ezeket megfelelő képpen lehet kezelni ill. nagyrészét kigyógyítani.
  Gondolom ti is "beteg" emberek vagytok.
  A szenvedélybetegség semmi más mint "akarat kérdése".
  És hozzátok még egy apróság: kíváncsi lennék mit szólnátok hozzá ha párotok, feleségetek, vagy gyermeketek fejéhez szorítanának egy fegyvert, és egy hajszálon függne az élete.

  "bbm"
  Örülök hogy vannak még EMBEREK akik e nehéz társadalmi helyzetben is azok tudnak maradni.”
 • 8. invektus 2009. március 14. 10:10
  „kedves 5 osztom véleményét :) tudomásom szerint minden "ujgépet" ugy álitanak be hogy elejinte jo sokat lehesen vele nyerni ,avagy ezt nevezik szoktatásnak !! :):)
  és utánna szépen vissza veszik :)

  Sajnos egyre több és furcsáb büncselekmények fognak történni :(
  én az e fajta rablásokér 30 év szigoritott fegyházat adnák az elkövetöknek feltételes szabadlábra helyezés nélkül
  !!”
 • 7. Imcsi 2009. március 13. 16:09
  „Azt nem értettem eddig, mért hívták a város ezen részét "Bermuda háromszögnek", mert eddig "csak " garázdaság, verekedés, késelés történt. Most már e nevéhez illő esemény is: eltűnt 1 millió Ft!”
 • 6. bbm 2009. március 13. 13:17
  „Döbbenten olvasom a hozzászólásokat.Ez tényleg ennyire örömmel tölti el néhány ember lelkét?!
  Csodálkozunk,megdöbbenünk,félünk mert bárkivel megtörténhet még ennél rosszabb is.Egy életet megpecsétel az átélt borzalom.Káröröm,és irigység által pedig röhögve irogatunk.Ez az igazán elgondolkodtató......”
 • 5. pampus 2009. március 13. 10:51
  „Kedves "4". Az a pláne, hogy amíg a játékautónata tulajdonosok fosszák ki azokat a szerencsétlen szenvedélybeteg embereket az nem bűn! De, ha e tulajokat rabolja ki a külső tolvaj az bűn már bűn! Mert ugyebár a tulaj az mutyizik az engedélyezővel a külső fosztogató, meg valószínű, hogy nem!”
 • 4. invektus 2009. március 13. 10:14
  „HIHIHIHI :D mi eben a pláne?
  eddig a szerencsétlen játékautomata függöket rabolta ki a gép most forditva történt :D”
 • 3. enzof 2009. március 12. 23:12
  „Jól tették!!”
 • 2. rivotril2mg 2009. március 12. 14:52
  „ilyen eseteket nem lehet kivédeni, ha bemegy 3 fegyveres és fenyegetőznek az ellen mit lehet csinálni? talán a rácsos megoldás mint a minervába az talán jobb a semminél, de azt is kinyitja a biztonsági őr ha a homlokához szegezem a fegyvert, ha meg nem akkor puff és kinyitom magam.”
 • 1. pampus 2009. március 12. 14:44
  „Még a bezenyei kaszinó várat magára? Szerintem már, azt is alig várják a rablók mindegyik oldalról. Azaz belülről és kiviről egyaránt!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tervek fejlesztési hitelből

Levél - Két új autóbuszöböl és három váró a József Attila, Dózsa György és a Fő utcai megállókban… Tovább olvasom