Kisalföld logö

2017. 06. 29. csütörtök - Péter, Pál 21°C | 31°C Még több cikk.

Punkok fesztiválja

Doborgaz (Dobrohost) - Hatodik alkalommal rendeznek punkfesztivált a határszéli szlovákiai Doborgazon. Tíz ország harminchat együttese lép színpadra.
Július 20-án és 21-én (pénteken és szombaton) az Agentúra Duna szervezésében idén is megrendezik a szlovákiai Doborgazon a Punk Island Fesztivált. Ez már a hatodik alkalom, hogy a kis-csallóközi településre költözik a műfaj közép-európai elitje.

A dunai holtágtól körülölelt területen – a helyi futballpályán – a parkolás és a kempingezés ingyenes. A belépőjegy elővételben a két napra 500 koronába (3700 forintba), a helyszínen 590 koronába (4300 forintba) kerül: csak szombatra 350 korona (2600 forint) a jegy ára. A szervezők másfél ezer embert várnak a fesztiválra. A programok reggel kilenc órakor kezdődnek (s hajnali három óráig tartanak) szlovák, cseh, magyar, osztrák, román, horvát, német, angol, szlovén és lengyel punkegyüttesekkel. Magyar részről fellép pénteken a Szakadék, a Hétköznapi Csalódások és a SKA-Pécs. Szombaton a Parasite és a Prosectura csap a húrok közé. Elsősorban – magyar oldalon – a Dunaszigeten élők számíthatnak a hétvégén arra, hogy a Duna hullámai „áthozzák a hangot" a fesztiválról. Egyébként úgy tudjuk: a szigetközi Doborgazszigeten is – igaz, jóval kisebb – punkfesztivált szerveznek a tavalyi rendezvény folytatásaként.

Cséfalvay Attila

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meg kell egyezni Bősről

Szlovákia - A szlovákiai Magyar Koalíció Pártjának vezetője Csáky Pál szerint előbb-utóbb meg kell egyezni az ügyről. A politikus a Kisalföldnek Doborgazon adott interjújában elmondta: a határ menti közös pályázatokra kapcsolattartót nevez ki, támogatja Szigetköz és Csallóköz közlekedési összekapcsolását. Malina Hedvig ügyében a szlovák belügyminisztert és a miniszterelnököt átpolitizálással vádolja. Tovább olvasom