Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

˝Pont˝ a fiataloknak

Mosonmagyaróvár - A napokban nyitották meg hivatalosan a DrogPont és a Flesch Károly Kulturális Központ közös kezdeményezéseként a Fiók Ifjúsági Információs Pontot.

A kulturális központban nyílt irodában a fiatalok első kézből kaphatnak hiteles információkat munkával, diákmunkával, tanulással, képzésekkel, tanfolyamokkal, szabadidős programokkal, civil élettel, segítőszolgálatokkal kapcsolatban, s egyéb közhasznú információkhoz juthatnak. A Fiók lehetőséget kínál továbbá életvezetési, droginformációs, konzultációs szolgáltatások igénybevételére, segítséget kínál személyes problémák megoldásával kapcsolatban. – Célunk ezeken túl a helyi kezdeményezések felkarolása, közösségi tér biztosítása, klubok működtetése a fiatalok számára – tette hozzá Reményi Csaba, a DrogPont munkatársa.

Azt tervezik, hogy ingyenesen biztosítsanak internethasználatot, és akár fénymásolást és nyomtatási lehetőséget is fel tudnak ajánlani. A szolgáltatásokat díjtalanul, anonim módon lehet igénybe venni. A nyitva tartás alkalmazkodik a fiatalok szabadidejéhez, így hétfőtől csütörtökig, délután 1 és 5 óra között fordulhatnak az érdeklődők az iroda munkatársaihoz.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A mosonmagyaróvári sortűz áldozataira emlékeztek

Mosonmagyaróváron ötvenhárom évvel ezelőtt, október 26-án a határőrlaktanyánál gyilkos sortűz… Tovább olvasom