Kisalföld logö

2017. 09. 19. kedd - Vilhelmina 12°C | 17°C Még több cikk.

Pisztollyal fenyegetőzött Kimlén az edző: őrizetben az önbíráskodó

Fegyveresen elkövetett önbíráskodással gyanúsítja a rendőrség azt a férfit, aki Kimlén fenyegetett meg két fiatalt pisztollyal és viperával.
Ismét erőszakoskodott a harcművész edző, akár nyolc évet is kaphat

Fegyveresen elkövetett önbíráskodással gyanúsítja a rendőrség azt a férfit, aki Kimlén fenyegetett meg két fiatalt pisztollyal és viperával. Az elkövető két hónappal ezelőtt Mosonmagyaróváron rúgta szét egy fiú állkapcsát. Most harminc napra előzetes letartóztatásba helyezték.

Ismét erejét próbálta fitogtatni az a küzdősport-oktatással is foglalkozó fiatalember, aki alig két hónappal ezelőtt bántalmazott súlyosan egy fiatal párt Mosonmagyaróváron. (Hetekig csak szívószállal ehet – Kisalföld, 2011. szeptember 20.) A bezenyei férfi azonban egy ideig nem tudja a küzdősportot az utcán gyakorolni: csütörtök óta előzetes letartóztatásban van.

A 22 éves bezenyei S. Gergő négy társával együtt látogatott meg két fiatalembert Kimlén a minap az esti órákban. S. Gergő ugyanis azt feltételezte, hogy a két kimlei fiúnak köze van egy hölgy ismerőse pénztárcájának eltűnéséhez. A tárcának és a benne lévő iratoknak néhány nappal korábban közös szórakozás során veszett nyoma. A bezenyei férfi, hogy követelésének nyomatékot adjon, egy fegyvernek látszó tárgyat és egy viperát is elővett a fenyegetőzés mellé.

Aztán kis időt adott a két fiatalnak, mondván: később visszajön és addigra legyen meg a pénztárca és az iratok. Miután távoztak a támadók, a két megrémült kimlei értesítette a rendőröket. A járőrök gyorsan a helyszínre értek, így a fiatalokkal együtt várták, hogy visszatérjen a kis csoport. Nem sokkal később ismét megjelentek a háznál, ahol a rendőrök ellenőrizték, majd előállították őket. A bezenyei fiatalember négy társát tanúként hallgatták ki, S. Gergőt fegyveresen elkövetett önbíráskodás bűntettével gyanúsítják.A nyomozás során begyűjtött adatok alapján másnap a rendőrök megtalálták a bűncselekményhez használt úgynevezett airsoft fegyvert és a viperát. Az eszközök Kimlén, a Mosoni-Duna-híd mellett egy bokor aljából kerültek elő. A gyanúsított kihallgatása során tagadta a bűntett elkövetését. Tekintettel arra, hogy jelenleg is folyik már ellene eljárás súlyos testi sértés miatt, a rendőrség kezdeményezte a fiatalember előzetes letartóztatását, amit a bíróság tegnap el is rendelt. Ezért a bűncselekményért akár nyolc év szabadságvesztésre is ítélhetik az elkövetőt.

S. Gergőt gyanúsítja a rendőrség azzal, hogy két hónappal ezelőtt szétrúgta egy fiatalember álkapcsát Mosonmagyaróváron. Akkor a sértett a barátnőjével és két lánnyal igyekezett haza szórakozásból, ám az úttest másik oldalán haladó két fiatal átszólt nekik, majd átmentek az ő oldalukra.Miután a két kötözködő obszcén kifejezéseket mondott a fiú barátnőjére, ő igyekezett megvédeni a lányt. Erre a másik két fiatal nekiesett, és annyira összerugdalták, hogy eltört az állkapcsa. Lapunk úgy tudja, S. Gergő jártas a küzdősportokban, annak oktatásával is foglalkozott.

Olvasóink írták

 • 13. Abdullahx 2011. november 14. 20:41
  „egyetértek. akkora kretén,hogy súlyos testi sértést követett el kb 2-3 hete,és utána meg pisztollyal fenyeget másokat? komolyan mondom,ilyen ostoba embert nem minden nap látni. eddig bízhatott a felfüggesztettben,mostmár leültetik. remélem a sitten majd megtanulja,hol a helye. Senkinek sem fog hiányozni...”
 • 12. Lone_wolf.. 2011. november 12. 18:18
  „Mindenesetre tökhülye a gyerek. Eljárás van ellen aztán még neki áll kavarni.Maradjon csak hűvösön.”
 • 11. Contar 2011. november 12. 07:50
  „Félrevezető a cím, annak, hogy edző az illető ( de lehetne esztergályos, üzletkötő, ügyvezető, horgász-vadász-madarász, itd ), semmi köze a történtekhez!”
 • 10. GEP 2011. november 12. 00:15
  „Ez az "edző" egy MMA harcos,, cca. 21 éves fiatal gyerek. Majdnem felelősségteljes felnőtt ember. Szabadlábon idáig?”
 • 9. itaksc 2011. november 11. 19:15
  „Oreg35! Jó a felvetés: "milyen szűrőn esik át?" "Küzdősportot oktat?" Felháborító az a gyakorlat, ahol semmilyen "szűrés" nélkül lehet "oktatni" bármit is! Akár a gyerekeket oktatja, akár a fiatal felnőtteket! Ahhoz, hogy valaki másokat "oktasson", szükséges lenne megfelelő végzettség, és emberség! Sajnos, ma már bárki "oktathat" itt-ott, a szülők kifizetik az oktatás díját... a gyerek meg mit tanul? Egyébként már az előző verekedése után börtönben lett volna a helye! :( Ez Magyarország:(”
 • 8. robi76 2011. november 11. 18:20
  „4. Pistike! A küzdősportoló és a harcművész nem ugyanaz.”
 • 7. accelerator 2011. november 11. 16:05
  „Edző bá maga a fegyver....”
 • 6. vonalkód 2011. november 11. 15:16
  „Míg kidobóskodtak a hőskorban a karate edzők, addig ez számtalanszor megesett!!!”
 • 5. Oreg35 2011. november 11. 14:22
  „Ez nem "harcművész" hanem bűnöző! Milyen szűrésen esnek át az ilyen szadisták mielőtt oktatói engedélyt kapnak?”
 • 4. Pistike 2011. november 11. 13:07
  „Milyen "harcművész" az, akinek fegyverre van szüksége?”
 • 3. steak75 2011. november 11. 12:34
  „ennél jobb államokban az eddig felsorolt történetért 40 év a jutalom!”
 • 2. nightfall 2011. november 11. 11:42
  „Küzdősportot oktat egy ilyen ember ? Az első dolog amit tanítanak : az edzőtermen kívül csak önvédelemre.. Akkor ez a tag hogyan oktathatott ????”
 • 1. pappe 2011. november 11. 10:46
  „A cíkkből idézgetek:
  "Pisztollyal fenyegetőzött"
  "Fegyveresen elkövetett önbíráskodással..."
  "egy fegyvernek látszó tárgyat" és végül:
  "úgynevezett airsoft fegyvert"
  Egyetlen egy cikken belül ennyi minden! De akkor ezek közül melyik az igaz? És melyik a hamis? :)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Igazgatókat keresnek Mosonmagyaróváron

Az Éltes Mátyás Nevelési-oktatási Központ, a Haller János Általános, Szakképző és Szakközépiskola, a… Tovább olvasom