Kisalföld logö

2017. 08. 17. csütörtök - Jácint 19°C | 30°C Még több cikk.

Pindur pandúr ki mit tud?

Mosonmagyaróvár - Óvodás és kisiskolás csapatok jelentkezését várja a baleset-megelőzési bizottság a Pindur pandúr ki mit tud? területi selejtezőjére.
A Nemzedékek Biztonságáért Alapítvány az Országos Baleset-megelőzési Bizottsággal közösen ebben az évben is meghirdette a Mini KRESZ programot, amit a Mosonmagyaróvári Városi Közlekedési Baleset-megelőzési Bizottság is támogat. A program célja, hogy a gyermekek játékos eszközökkel elsajátítsák a közlekedés és viselkedés alapvető szabályait, valamint a rendőrökben a segítőt lássák és bizalommal forduljanak hozzájuk, illetve a Mini KRESZ program keretében a Pindur pandur ki mit tud? vetélkedőn minél több gyerek vegyen részt.

A városi baleset-megelőzési bizottság várja Mosonmagyaróváron és a környéken lakó óvodások, illetve első és második osztályosok intézményenként és korosztályonként egy-egy 8 fős csapata jelentkezését.

A csapatok területi selejtezőjét február 9-én 15 órakor tartják a Flesch Károly Kulturális Központban.

A versenyre írásban jelentkezhetnek február 4-ig a városi közlekedési baleset-megelőzési bizottság címén (9200 Mosonmagyaróvár, Erkel utca 8.). A szervezők kérik a jelentkezésekhez a felkészítő pedagógus elérhetőségét is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A döglötten fogott csuka esete

Szigetköz - A dunaszigeti rapsic azt állítja, a kíváncsiság áldozata lett, „amikor a talált… Tovább olvasom