Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Piásan vezette Suzukiját Mosonmagyaróváron: a jogsija bánta

Vezetői engedélyét vették el a járőrök annak a helyi férfinak, aki ittas állapotban vezette járművét Mosonmagyaróváron.

Mosonmagyaróvár belterületén, a Gorkij utcában vonták ellenőrzés alá a járőrök a Suzuki személygépkocsi vezetőjét az éjszakai órákban.

A helyi illetékességű férfinél alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

A férfit a rendőrök a szükséges mintavételre előállították, vezetői engedélyét a helyszínen elvették.

Ellene ittas járművezetés megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság.

Olvasóink írták

 • 20. pancser 2013. június 09. 17:17
  „Ma Hanság utca elején mindkét oldalon legalább 20 kerékpár délben, a közelben egy veszélyes kereszteződés a benzinkútnál. Azt hiszem ezzel a jellemző helyzettel a rendőrség nem tud mit kezdeni!”
 • 19. Mankapunka 2013. június 03. 16:15
  „Azért egy nyelvtanártól megkérdezhetnétek az egyetemen, hogy miért lett moderálva a szokásos szöveg.”
 • 18. netro 2013. június 03. 12:48
  „3. ferdo 2013.06.02. 11:55

  Bicóra ne pattanj ittassan.. csak egy jótanács :)”
 • 17. Beretta84 2013. június 03. 12:13
  „16. Mankapunka 2013.06.03. 11:16 <moderálva>”
 • 16. Mankapunka 2013. június 03. 11:16
  „<moderálva>”
 • 15. pamutzokni 2013. június 03. 05:07
  „na ez aztán a jó hozzáállás, ha piálni akarsz biciklire pattansz...
  Én ha eltekerek a kricsmibe és neadj Isten túl sok a malinga akkor már vagy csak tolom, vagy pedig taxit hívok és később józanon visszamegyek a cajgámért.
  Senkiből sem akarok akaratlan gyilkost csinálni, ennyi.
  Igaz én a biztonsági övet is mindig becsatolom és nem értem hogy miért rinyál valaki, ha az öv miatt megbüntetik.”
 • 14. Lone_wolf.. 2013. június 02. 21:27
  „11. joga van megbüntetni is , ennyi :) Én sem nagyon kötöm be magam úgyhogy ha majd a nagy számok törvénye alapján elkapnak egy fikarcnyit sem reklamálhatok, és nem is fogok.”
 • 13. An0nim77 2013. június 02. 18:40
  „#3-4: Ferdo ezek szerint egy lehetsz a kísértetek közül, azaz kivilágítatlanul kerekezel esténként a sötétben. 1 sör még nem okoz ittasságot de ettől függetlenül nem szokatam inni, ha vezetek.”
 • 12. kamep 2013. június 02. 18:30
  „Nekem egy dobozos (nem több!!!) sör miatt három hónapra vették el a jogsimat. Jah és a helyszínen. 3 nap múlva már jött is róla levél, hogy 3 hónap eltiltás. Megfellebbeztem és elutasították.”
 • 11. Dödölle 2013. június 02. 16:18
  „8. oxana 2013.06.02. 14:24
  Ja, és még annyit: Amikor a rendőr elengedte a kereszteződésnél, akkor sem volt az öve bekötve. NEM a rendőr szeme javult meg, mire az asszony megtett 20 métert, hanem a hozzáállása változott: Ilyen esetben a rendőrnek JOGA van figyelmeztetni a delikvenst, amikor elmegy mellette. De jobb a NÉNÓNÉNÓ, 20 méter megtétele után, meg a büntetés.... Köll a LÉ !...”
 • 10. Dödölle 2013. június 02. 15:47
  „8. oxana 2013.06.02. 14:24
  A mások be nem kötött övére hivatkozás a ( rendőr általi be nem tartott ) következetesség, egyenlő bánásmód és a nulla tolerancia témakörébe tartozik. Egyébként igazad van, én - majdnem - mindig be szoktam kötni a biztonsági övet.
  De más:
  Ha van jogosítványod, tudhatod, ill. megértheted:
  Úgy egy éve azért büntették meg - ugyancsak tízezer forintra - a feleségem, mert a jogosítványában - ami csak szgk-ra érvényes - KÉT ( 2 ) érvényességi dátum szerepelt. Az egyik az adott járműkategóriára vonatkozik, a MÁSIK A JOGOSÍTVÁNYRA !!!! Az egyik - a fontos - apró betűkkel ( számokkal ), a másik JÓ NAGY SZÁMOKKAL, AMI VISZONT SEMMIRE NEM JÓ, MERT A JOGOSÍTVÁNYT ÍGY IS, ÚGY IS KICSERÉLIK, AMIKOR A JÁRMŰKATEGÓRIÁRA SZÓLÓ ÉRVÉNYESSÉG LEJÁRT, ugyanis a fóliázott igazolványt NEM írják át, nem javítják a dátumot... és Rendőr Bácsi kiszúrta, hogy az egyik lejárt.... A szerencsétlen hülye felhasználó felel azért is, amit a törvényhozók b<moderálva> el... Rend lesz itt !.... Vagy legalábbis dől a lé !...
  Más:
  Volt kollégám megunta a napi 2 X 35 km ingázást, és mivel műszaki felsőfokú végzettsége volt, elment rendőrnek. Baleseti helyszínelő lett ( rengeteg vér, halottak, sérültek; ezért is hagyta ott fél év után, amikor még büntetlenül megtehette )
  Viszont - mikor visszajött - elmondta, hogy elő volt írva a büntetésekből befolyó bevétel nagysága, aminek be nem tartása esetén állhattak a szőnyeg szélére... Nos, így megy ez... Ha közbiztonság nincs is, de VAN BEVÉTEL !!!!!...”
 • 9. Techniker 2013. június 02. 14:44
  „Tisztelt Ferdo! ,, Agyam eldobom. Én örülök a nulltoleranciának. Ha sörözni akarok, bicajra pattanok"
  Ha kerékpárral közlekedsz ittasan ugyanúgy szabálysértést követsz el. Ezzel azt VALLOD, hogy ugyanúgy nem tartod be az előírásokat: A Te szempontodból nézve: hol van a probléma???? Ez nagyon gyönge magyarázkodás!!!!!!!!!”
 • 8. oxana 2013. június 02. 14:24
  „6. Dödölle

  Ne haragudj, de az övet be kell kötni, azért van! A megjegyzés, hogy másik tíznek sem volt bekötve, egy kicsit mellébeszélés. Meg talán egy icipici irígység, hogy ök megúszták.”
 • 7. oxana 2013. június 02. 14:17
  „3. ferdo

  Mindenki úgy töri magát össze, ahogy akarja. Ha úgy gondolod, részegen nem történhet semmi, mert "csak" biciklire pattansz, tévedsz. Nem kívánom az autósoknak, hogy elöttük tekeregj jobbra-balra, föleg sötétben, emiatt is lehet baleset, aminél nem csak te sérülhetsz meg. Aki részegen ül biciklire, ugyanugy veszélyezteti a többi úton lévöt, mint az autósok. Felelötlen, ki ha én nem társaság.”
 • 6. Dödölle 2013. június 02. 13:29
  „A feleségemet három napja a Rend Őre az útkereszteződésben elengedte autóval. Húsz méter megtétele után utánanénóztak, megállították, hogy nincs az öve bekötve.
  Három rendőr vegzálta ( két "férfi", egy "nő" ), szondáztatták ( DÉLELŐTT TÍZKOR, AMIKOR EGY ÉLELMISZERBOLTBÓL JÖTT KI !!!! ), majd - mivel esett az eső - a kocsijukban ülve negyedóráig töltötték a papírokat. ( Csak hárman voltak, aki folyékonyan írni tud, biztos´ épp szabadságon volt... )
  A rendőrautó úgy ált meg az úttesten, hogy mellette a busz - buszpályaudvarhoz közeli a rész, ebben az időben elment vagy 7-8 busz - csak várakozás után tudott elmenni, mert van szembejövő forgalom is.
  Tízezer forint és három büntetőpont. Mikor a feleségem megjegyezte, hogy közben mellettük legalább tízen mentek el, akiknek nem volt az övük bekötve, Rendőr Elvtárs flegmán : " Egyszerre csak egy dolgot tudunk intézni"... Hárman...Bravó !...
  De lett is két héten belül rend, mióta a sz@rháziak uralkodnak !...”
 • 5. kerekes 2013. június 02. 12:16
  „kezdődik: van sapka,nincs sapka:)”
 • 4. juhi 2013. június 02. 12:00
  „Az első kettő hozzászóló biztosan nem így vélekedne, ha mondjuk egy részeg sofőr belemenne hátulról, netán elütné!!!!”
 • 3. ferdo 2013. június 02. 11:55
  „1-2.
  Ha a jogsija bánta, akkor az nem egy kisfröccs és nem egy sör volt.
  Ha elütött volna valakit, és úgy derül ki, akkor mindenki jött volna virtuálisan felkoncolni a sofőrt. Így, hogy baleset nélkül kapták el, mindenki védi. Agyam eldobom. Én örülök a nulltoleranciának. Ha sörözni akarok, bicajra pattanok, azzal max magamat veszélyeztetem, nem másikat ölök meg.”
 • 2. An0nim77 2013. június 02. 09:59
  „#1Dettó ugyanerre gondoltam én is. Lehet ivott egy sört és ment volna haza. Németországban nyugodtan meg lehet inni egy sört, mert élelmiszernek számít egyes trtományokbab, mint például Bajorországban. Az is igaz, hogy ha viszont balesetbe keveredsz akkor eád húzzák a vizeslepedőt ég akkor is, ha vétlen vagy. Az igaz, hogy a magyaroknak nem szokása megállni egy szem sörnél, megisznak négyet-ötöt, vagy akár többet, mert a második után megjön a bátorság......”
 • 1. ekkenekepen 2013. június 02. 09:39
  „mert az éjszakai órákban pont nem volt egyéb jobb dolguk a drágalátós sündőröknek mint a 2 utcával lejjebbről hazaszállingózó kisfröccsös suzukisokat ellenőrizgetni.
  Ja igen a bűnelkövetőkből nincs píze az államnak amit az imf-nek pengetnek ki, abból csak kiadása van, mert a sittes kitartás, meg az a temérdek papírmunka. Meg tényleg, nem rásszista az állam hogy nem engedi természetes közegében kibontakozni az elkövetők jellemző etnikumát!
  Tessék csak magasról beles**ni a közbiztonságba, azt minden fa<moderálva>kabát mellé egy trafimérőt, sőt tachográfot a biciklikbe is!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szakemberek költözhetnek a felújított lakásokba

Felszámolja a szociális bérlakásokat az önkormányzat a város egyik meghatározó műemlék épülete, a Sóház egyik felében. Tovább olvasom