Kisalföld logö

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -4°C | 6°C Még több cikk.

Pénzgyűjtés Eurovegasra

Londoni fedezeti alapokat igyekszik rábírni egy befektetési bank arra, hogy szálljanak be a Magyarországon tervezett Eurovegas kaszinó finanszírozásába.
A The Daily Telegraph értesülése szerint a Crédit Suisse 137,5 millió eurót kíván felhajtani a fedezetialap-kezelőktől és egyéb intézményi befektetőktől a Bezenye közelében készülő kaszinó- és vendéglátó-együttes finanszírozására. Az ismertetés szerint a tervek között szerepel az „öt szuperkaszinó" mellett egy szállodasor és egy szórakoztató-központ felépítése is, „abban a reményben, hogy Európa majdani legnagyobb kaszinóüdülője gazdag oroszokat vonz majd". A lap szerint a fedezeti alapok tőkéjét a zöldmezős beruházás földterületének megszerzésére és az építkezés megkezdésére fogják használni. A munka várhatóan jövő áprilisban kezdődik.

A The Daily Telegraph a befektetési partnerek között említi az ausztrál James Packer médiamágnás Publishing & Broadcasting nevű cégét, a Guggenheim Partners vagyon- és befektetéskezelőt, valamint a Mark Advent és Mark Vlassopulos „kaszinófejlesztők" által ellenőrzött Eighth Wonder Capital befektetési társaságot. A „helyi partnernek", az Asamer-csoportnak 20 százaléka lenne a vállalkozásban, miután 80 százalékot elad a többi befektetőnek, írta az újság.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kárászívásra várt a rapsic

Összehangolt akció keretében háromszázötven méter nyakzóhálót, valamint az abban lévő húszkilónyi kárászt szedtek ki a Dunából tegnap délelőtt a halászati ellenőrök. A rapsicot – bár ismerik – egyelőre nem sikerült lebuktatni. Tovább olvasom