Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Példásan terelgetik a tehetségeket

A tehetséggondozásban kiemelkedő munkát végző hazai és határon túli magyar pedagógusok elismerésére szolgáló "Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért" díjjal tüntettek ki két mosonmagyaróvári pedagógust.

Dr. Kissné Németh Éva és Milasin István, a Hunyadi-iskola tanárai kiváló versenyfelkészítőkként vehették át az idén alapított elismerést. Dr. Kissné Németh Éva negyven év pedagógiai munka után (ebből huszonötöt a Hunyadiban töltött) idén vonult nyugdíjba.

Iskolájában történelmet és pedagógiát oktatott. A szakiskolás vetélkedők, táborok, fesztiválok szervezéséért, az anyanyelvi kultúra fejlesztése terén végzett munkáját köszönték meg az elismeréssel.

Dr. Kissné Németh Éva és Milasin István Mosonmagyaróváron elsőként vehette át a Bonis Bona díjat.
Dr. Kissné Németh Éva és Milasin István Mosonmagyaróváron elsőként vehette át a Bonis Bona díjat.

A Mosonmagyaróvárért Emlékéremmel is jutalmazott nyugalmazott pedagógus kifejtette: "Mindig arra törekedtem, hogy az átlagosnál nehezebben megnyíló tanulóim között felfedezzem a különleges képességekkel rendelkezőket."

A Hunyadiban építő- és faipari szaktárgyakat oktató Milasin István a szaktárgyi versenyekre való sikeres felkészítő munkájáért kapta a díjat.

– Azért is értékes számomra ez a díj, mert a szakiskolásokra, szakközépiskolásokra, egyáltalán a szaktárgyakra a többinél kevesebb figyelem jut, így ez az egész faipari szakma elismerése – fogalmazott a "Mosonmagyaróvár Kiváló Középiskolai Tanára" díjat is birtokló pedagógus.

Olvasóink írták

  • 1. Tmoha 2013. október 18. 10:41
    „Csak gratulálni tudok, nyugodt nyugdíjas éveket kívánva!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Teremátadás és hallgatói fórum

Csütörtökön adták át a mosonmagyaróvári Kossuth Lajos Gimnáziumban a természettudományos… Tovább olvasom