Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Pedagógusok elismerése

Pedagógusnap alkalmával adták át a Mosonmagyaróvár kiváló óvónője, tanítója, illetve tanára díjat a hétvégén.
A város óvodásai és iskolásai egy rövid műsorral ünnepelték Mosonmagyaróvár pedagógusait a Flesch Károly Kulturális Központban a hétvégén. Stipkovits Pál polgármester köszöntötte a megjelent oktatókat, nevelőket és nyújtotta át az idei kiváló pedagógusi elismeréseket.
A „ Mosonmagyaróvár kiváló óvónője " díjat ezúttal Horváth Istvánné, a Vackor Óvoda pedagógusa vihette haza több évtizedes óvodai csoportvezetői tevékenysége és felelősségteljes munkavégzése elismeréseként.
A képviselő-testület több mint három évtizedes oktató-nevelő munkájáért, az új nevelési eljárások meghonosításáért és terjesztéséért, az anyanyelvi és művészeti nevelés általános iskolákban történő kiteljesítéséért a „ Mosonmagyaróvár kiváló tanítója " díjat Bednárik Györgynének, az Ujhelyi-iskola igazgatójának adományozta.
A „ Mosonmagyaróvár kiváló tanára " címet Hernádi Sándor, a Mosonyi Mihály Állami Zeneiskola igazgatója vehette át 30 éves zenepedagógusi tevékenysége, illetve intézményvezetői és pedagógusi munkája elismeréséül.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kevesebb a hallgatójelölt

A Nyugat-Magyarországi Egyetem Mosonmagyaróvári Mezőgazdaság- és Élelmiszer-tudományi Karán idén… Tovább olvasom