Kisalföld logö

2017. 11. 17. péntek - Hortenzia, Gergő 5°C | 7°C Még több cikk.

Partnerközpontú iskola

Az oktatási miniszter, Magyar Bálint elismerő oklevelet adott a mosonmagyaróvári Hunyadi-iskolának.
Gede Zoltán igazgató
Az oktatási miniszter a Közoktatás Minőségéért Díj partnerközpontúság kategóriájában elismerő oklevelet adott a mosonmagyaróvári Hunyadi-iskolának. Az oklevelet Gede Zoltán igazgató a közelmúltban vette át.

Az indoklás szerint az iskolavezetés elkötelezett példamutatásának, a tantestület innováció iránti fogékonyságának és a munkatársak minőségfejlesztő munkába való bekapcsolódásának eredményeként a Hunyadi-iskola egész működésében a partnerközpontúság szemlélete érvényesül.

Az intézmény eredményesen oldja meg a tanulók adottságainak különbözőségeiből eredő pedagógiai feladatokat, sikeresen gondozza a tehetségeket és hatásos eljárásokkal menti meg tanulási nehézségekkel küzdő diákjai többségét a tanulási kudarcoktól, segíti továbbhaladásukat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A folyón át a szlovák oldalra

A Szigetközben régóta foglalkoztatja az önkormányzatokat egy vízi kishatárátkelő létesítése: szlovák oldalra ugyanis Rajka után csak Vámosszabadinál lehet átjutni. A történelem (és a Duna) által egykoron szétválasztott családok így csak nagyobb kerülővel juthatnak át szeretteikhez. Lipót Bőssel szeretne „kompos átkötést", Doborgaz Dunakiliti felé kacsingat. Tovább olvasom