Kisalföld logö

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -3°C | 3°C Még több cikk.

Pályázaton keresik a legjobb helyi iparosokat

A történelmi Moson vármegye valamennyi vállalkozása részére ismét pályázatot hirdetnek ˝Az év iparosa˝, ˝Az év szakembere˝ és ˝Az év szolgáltatója˝ kategóriákban a Moson Vármegye Iparosa Díj 2011 elnyerésére.

A kisrégió szakembereinek, mestereinek, iparosainak elismerését célzó pályázati felhívást a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestülettel együtt a Duna Takarékszövetkezet és a Kisalföld napilapot és LajtaPress hetilapot is kiadó Lapcom kft. támogatja és hatékonyan segíti. A díj a vállalkozások legjobbjai részére szeretne nyilvánosságot, ezzel regionális közösségi elismerést és hatékonyabb kommunikációt nyújtani.

A díj az erkölcsi elismerés mellett egy olyan alkotás, amely hosszú évekre tanúsítja a díjazott kiválóságát. A szervezők által összeállított kiírás alapján és a pályázati lapot kitöltve lehet a díjra jelentkezni. A kiírók felkérik a szakmai szervezeteket, hogy a szakmai nívó biztosítása érdekében maguk is ösztönözzék szakmájuk legalább három legjobbját pályázata beadására.

Leadási határidő: 2011. január 12. A pályázatot a díj alapítóiból álló testület bírálja el, és a végeredményt a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület 2011. évi iparosbálja alkalmával hozza nyilvánosságra.

További információk: Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület (Mosonmagyaróvár, Kötélgyártó u. 4., tel.: 96/215-987 www.movip.hu), Kisalföld (LajtaPress szerkesztőségében, Mosonmagyaróvár, Régi vámháztér 14., 96/577-577).

Olvasóink írták

  • 1. zopika02 2010. december 07. 13:49
    „Az elmúlt évek díjazottai sok esetben lejáratták a díj komolyságát.
    Javasolnám Szeredi famíliát életműdíjra.....”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új gyalogátkelők a veszélyes kereszteződésekben

A városi közlekedés biztonságosabbá tétele érdekében új gyalogátkelőket alakítanak ki Mosonmagyaróváron. Tovább olvasom