Kisalföld logö

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett 0°C | 6°C Még több cikk.

Pályázatok gyerekeknek a vízről

Az Aqua Szolgáltató Kft. immár másodszorra rendezi meg március 22-én vízvilágnapi rendezvényét: idén több pályázatot is kiírt az óvodások és diákok számára. A cél az, hogy a gyerekekkel és fiatalokkal megkedveltessék a Mosonmagyaróváron és környékén iható kiváló feketeerdői csapvizet.
Az óvodásoknak és az általános iskolások számára „Mit jelent számodra az iható víz?" címmel rajzpályázatot hirdet az Aqua Szolgáltató Kft. A pályázatra a tiszta víz jelentőségét bemutató rajzokat várnak. A tetszőleges technikával elkészített pályaműveket A/4-es vagy A/3-as lapon lehet leadni vagy elküldeni az Aqua kft. mosonmagyaróvári központjába. A rajzversenyen kizárólag mosonmagyaróvári óvodások és általános iskolások indulhatnak.

A második pályázaton a megyénkben élő vagy tanuló középiskolás, valamint a felsőoktatásban részt vevő diákok 3–5 perces Power Point-prezentációit várják. A pályázat címe „Lépésről lépésre, cseppről cseppre" – a pályázat a vízre mint a létezés egyik elengedhetetlen feltételére szeretné felhívni a figyelmet. A harmadik pályázatot a Kossuth Lajos Gimnázium Fotókörével együtt hirdette meg a szolgáltató. A „Víz, víz, tiszta víz…" című fotópályázat a víz fontosságára kívánja felhívni a figyelmet a fotóművészet eszközeivel. Az ország általános, közép- és felsőoktatásban részt vevő tanulóitól várják a pályaműveket.
A részletes pályázati kiírások megtalálhatók az Aqua Szolgáltató Kft. honlapján (www.aquakft.hu), a pályaműveket a kft. központi telep-
helyének titkárságán lehet leadni a 9200 Mosonmagyaróvár, Timföldgyári utca 4. alá.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

130 darab hamis láncfűrészt foglaltak le az M15-ösön

Százharminc darab hamis benzinmotoros láncfűrészt foglalt le a Vám- és Pénzügyőrség a… Tovább olvasom