Kisalföld logö

2017. 03. 30. csütörtök - Zalán 8°C | 19°C Még több cikk.

Pályázat az iparosdíjra

Mosonmagyaróvár - A hagyományokhoz híven a Moson Vármegye Iparosa Díj alapítói szeretnék a 2008. év legméltóbbjait ismét díjazni. A „Moson vármegye" régió szakembereinek, mestereinek, iparosainak elismerését célzó pályázati felhívást a Duna Takarékszövetkezet és a Kisalföld napilapot, valamint a LajtaPress hetilapot is kiadó Lapcom kft. támogatja.
A Moson Vármegye Iparosa Díj a mesterek, vállalkozások és szolgáltatók legjobbjai részére szeretne nyilvánosságot, ezzel regionális közösségi elismerést és hatékonyabb kommunikációt nyújtani.

A pályázat leadási határideje március 14. A pályázatot a díj alapítóiból álló testület bírálja el, a végeredményt a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület májusi rendezvényén hozza nyilvánosságra. A szervezők által összeállított kiírás alapján és a pályázati lapot kitöltve lehet a díjra jelentkezni. A pályázathoz szükséges információkhoz a következő helyeken lehet hozzájutni: Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület, Mosonmagyaróvár, Kötélgyártó u. 4. Tel.: 96/215-987. A Kisalföld, LajtaPress szerkesztőségében, Mosonmagyaróvár, Régi Vámház tér 14. Tel.: 96/577-577.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Homokba fektetett milliárdok

Mosonmagyaróvár - Információink szerint több mosonmagyaróvári összességében sokmilliárd forintot… Tovább olvasom