Kisalföld logö

2017. 07. 22. szombat - Magdolna 21°C | 34°C Még több cikk.

Óvodás tejhordás és szénagyűjtés

A dunaszigeti Tündérkert Óvodában játékos sportdélelőttön mérhették össze tudásukat a gyerekek.
A dunaszigeti Tündérkert Óvodában játékos sportdélelőttön mérhették össze tudásukat Halászi, Dunakiliti és a hazai csapat nagycsoportosai. Tizenöt tagú csapatok, izguló óvó nénik és koncentráló ovisok: pénteken délelőtt különböző akadályokkal kellett megküzdeniük a dunaszigeti intézmény udvarán a gyerekeknek. A helyi szervezők – az óvoda dolgozói – próbálták megtartani a játék „falusi jellegét": szalmabálából épített pajtát kellett kerülni, szénát gyűjteni kistalicskával, vagy éppen tojást hordani.

A tejjel már nehezebb volt futni a padon, jó néhányan kiloccsantották a tálból. Egy kisfiú menet közben meg is jegyezte: „Már fáradt vagyok, de most nem hagyhatom abba." A nap végén aztán a támogatók segítségével előkerültek az elmaradhatatlan jutalmak is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Flórián-nap: jutalmak, előléptetések

Jutalmak és elismerések kiosztásával ünnepi állománygyűlésen emlékeztek meg védőszentjükről, Szent Flóriánról a mosonmagyaróvári tűzoltók pénteken. Grósz József alezredes, mosonmagyaróvári parancsnok ünnepi beszédében hangsúlyozta: a tűzoltóság élvezi a lakosság megbecsülését, munkájukat elismerik.
Tovább olvasom