Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Öten a mosonmagyaróvári eltűntek listáján

Mosonmagyaróvár - Jelenleg öt embert keres a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság eltűnés miatt. Köztük van, aki már 12 éve nem adott életjelet magáról, de olyan is, akinek a múlt hónap elején veszett nyoma.
Évente átlagosan 20–25 ember eltűnését jelentik a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon. A tapasztalatok szerint az eltűntek többsége néhány héten vagy hónapon belül megkerül, számos fiatal megy el kalandvágyból otthonról rövidebb időre, és vannak, akik a családi problémák elől menekülnek így. Az eltűnéssel induló ügyek közül sajnos néhány rendkívüli halálesettel végződik, mint ahogy történt ez az elmúlt napokban is, amikor egy hédervári férfinek veszett nyoma, akit néhány nappal később találtak meg holtan a szomszédos falu szélén egy csatornába esve.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság jelenleg öt személyt keres eltűnés miatt, közülük legrégebben 12 éve veszett nyoma egy férfinek. A most már hetvenedik életévében járó, jugoszláv állampolgárságú Podnar Jakob 1996 márciusában éppen egy busszal átutazóban volt Mosonmagyaróváron, amikor rosszul lett. A férfit bevitték a Karolina Kórházba, ahonnan a kivizsgálást követően önként távozott, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A férfi eltűnését testvére jelentette, a családja azóta sem tud róla semmit.

A jelenleg 60 éves kimlei Dániel Istvánnét a győri kórházban kezelték, majd 2002. június 13-án elengedték. Az asszony elindult kimlei otthonába, ám azóta sem érkezett meg, hozzátartozói semmit sem tudnak róla.

Dániel Istvánné
Dániel Istvánné

A 44 éves mosonmagyaróvári Riegler Sándorról családja 2002 júniusa óta nem tud semmit. Eltűnésének bejelentése óta a rendőrség arról szerzett információt, hogy egy francia kisvárosban ablakmosással kereste kenyerét és hajléktalanként élt. Innen aztán Marseille-be indult, ám azóta semmiféle életjelet nem adott magáról.

Riegler Sándor
Riegler Sándor

Szintén eltűnés miatt keresik az 54 éves bezenyei Nyul Lászlót, akit 2005 decemberében láttak utoljára. A rendőrség adatai szerint a férfi a hegyeshalmi határ környékére járt guberálni. A környéken a rendőrök megtalálták a férfi kerékpárját, ám ő azóta sem került elő.

Nyul László
Nyul László

A 43 éves mosonmagyaróvári Tóth Lászlót másfél hónapja keresik eltűnése miatt. A férfit augusztus 5-én az Itató szabad strandnál látták utoljára. Nem sokkal később megtalálták a csónakját a Mosoni-Duna Halászi fölötti szakaszán, ám Tóth László nem volt benne, a férfi azóta sem adott életjelet magáról.

Tóth László
Tóth László

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik bármit tudnak az eltűnt személyekről, tartózkodási helyükről. A bejelentéseket megtehetik személyesen a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon vagy telefonon a 215-433-as számon, illetve a 107-es segélyhívón.

Olvasóink írták

 • 13. stibor43 2008. szeptember 30. 21:28
  „56-bana Dudás parancsnok Szgk vezetője Szőke Károly volt,aki a parancsnokkal együtt lőt a tömegre.
  Most is felhőtlenül él Szabadhidvégen József A ut 24 sz. alat”
 • 12. meja 2008. szeptember 25. 08:09
  „Nem velem "foglalkozott" már csak azért sem mert én is azt a nemet képviselem, de ismerem a családját, akit rendesen megszivatott párszor.”
 • 11. :)))) 2008. szeptember 24. 22:22
  „Meja. Honnan ismered ilyen jól a lacit? Csak nem közelebb röl? Azért irsz ilyeneket mert már nemfoglalkozott veled?”
 • 10. meja 2008. szeptember 24. 18:25
  „Anton.
  Ha azt mondod hogy becsületes talpraesett a Laci, akkor te egy másik emberről beszélsz. Én jól ismerem (vagy a másik énjét), és ő az a valaki aki bárkin át gázol gond nélkül, ha neki előnye származik belőle.
  Azért én is remélem hogy csak lelépett.”
 • 9. Anton 2008. szeptember 24. 18:15
  „Ne haragudjatok, de én elég jól ismertem a Lacit, időnként voltak nehézségei, de kizárt, hogy tartozásai lennének, én becsületes, talpraesett embernek ismertem ! Csak remélni tudom, hogy él valahol és kívánom neki, hogy minél előbb haza tudjon jönni !”
 • 8. Privát Kopó 2008. szeptember 24. 18:04
  „Honnan vette a király a várát?
  Legyen elég annyi, hogy tudom és örüljünk annak, hogy csak eltünt és nem meghalt. Azt hogy miért ezt és így csinálta talán majd egyszer elmagyarázza mindenkinek akit szarba hagyott.Egyébként a Laci nem rossz és nem rosszindulatu csak piszok felelőtlen. Nem tudom "Énke"-nek mi a problémája?Remélem semmi baja nem lesz Lacinak és talán megjön az esze is.”
 • 7. Énke 2008. szeptember 24. 11:19
  „Privát Kopó! És Te ezt honnan tudod, ilyen pontosan? Ne okoskodj, nem bírom!!”
 • 6. re: Privát Kopó 2008. szeptember 24. 10:15
  „Leírnád, hogy mi is van? Látásból ismerem csak a Lacit, de nagyon meglepett, hogy az eltűntek között szerepel.
  Még csodálkoztam is, mert úgy emlékszem, mintha láttam volna nemrég. Persze lehet, hogy az én időérzékem rossz, és az még aug előtt volt.”
 • 5. Privát Kopó 2008. szeptember 24. 09:26
  „Ja vízbe fulladt utána hazament, ruhát váltott amibe vízbe fulladt azt az otthoni szeméttárolóba dobta és ismét vízbe fulladt.Azóta pedig úgy 10 naponként bekapcsolja a telefonját. Nem inkább az adósságai elől menekül?Abban viszont egyet értek,hogy az itthon maradtakkal nem foglalkozik.”
 • 4. Énke 2008. szeptember 23. 23:07
  „Meja, valószínű nem önszántából "tűnt el". Szerintem vízbe fulladt, ez a legvalószínűbb magyarázat. Bár ne így lenne, de kétlem...”
 • 3. meja 2008. szeptember 23. 16:48
  „könnyű eltünni, de mi lesz az ittmaradtakkal.
  erre nem gondolsz Laci?”
 • 2. Koszonits Tibor 2008. szeptember 23. 12:28
  „Tóth László remélem jól vagy! Koszi”
 • 1. :( 2008. szeptember 23. 09:25
  „Tóth László is eltünt?!
  De akkor Ki jelentkezett be az iwiw-re szept.21-én?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kerékpáron, görkorin, monociklin gurult a város

Mosonmagyaróvár - Ökoautó-bemutató, gépjárművek ingyenes környezetvédelmi felülvizsgálata,… Tovább olvasom