Kisalföld logö

2017. 09. 20. szerda - Friderika 12°C | 14°C Még több cikk.

Osztrák kitüntetés a magyar rendőröknek

Ünnepélyes keretek között tüntette ki az alsó-ausztriai tartomány rendőrségi parancsnoka, biztonsági helyettese, valamint a tartomány kormányzó-helyettese a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság két munkatársát a minap Sankt Pöltenben.

Ábrahám Lajos és Gutecz Ferenc zászlósok a májusban, a két ország rendőreinek együttműködésével történt sikeres elfogásért kapták az elismerést - osztrák kollégáikkal közösen. A határon átüldözés után Schwechatnál, az S1 autópályán fogták el a magyar embercsempészt négy migránssal.
Olvasóink írták

 • 16. Joshu 2009. december 14. 08:38
  „Nem lenne ebbe az országba semmi gond ha az elitéltek nem luxuskörülmények között élnének.De mikor azért panaszkodnak hogy nincs 25 fok csak 22 meg tv kell a cellába addig nincs miről beszélni. A rendőrök maximálisan megérdemlik a kitüntetést úgy ahogy a mentők és a tűzoltók is megérdemelnék,de szerencsére olyan országba élűnk hogy nem fogja őket senki se jutalmazni mert olyan adókat vetettek ki a jutalmakra is hogy nem fogja megérni egy parancsnokságnak sem. Mert kell a börtönfenntartásra meg a szegény elnyomot kisebbség megsegítésére. Amúgy meg havi 90-100 ezer forintért szerintem nem kockáztatná sok ember nap mint nap az életét............... és ezen el lehet gondolkodni,mielött bármi okoskodó válasz jön.”
 • 15. pancser 2009. december 13. 15:01
  „A vélményem sommás: Aki mások elismert munkáját fikázza az egy nagy b...ó! Gratulálok a rendőröknek, a magyar rendőröknek!”
 • 14. sicc 2009. december 12. 22:11
  „Ezért tart itt ez az ország! Senki nem tisztel, nem becsül senkit. Nálunk ha valakinek elismerik a munkáját ,köpködni kell rá. Fel sem merül bennetek, hogy ezek az emberek minket képviselnek, őáltaluk ítélnek meg minket is. Nálunk lesz@rják pl. az öregeket( ausztriába a polgármester levélben gratulál nekik , ha szülinapjuk van) A testvérem , mikor a munkahelyen ausztriában megtudták, hogy kismama az igazgatóság személyesen gratulált, kedveskedő levélben leírták, hogy táplálkozzon egészségesen,ajandékot kapott stb.Oda figyeltek rá, jól esett neki.És még millió példat lehetne írni.
  Ha nálunk is megváltozna a hozzáállás ,talán kimozdulna ez az ország ebből a pesszimista ,rosszindulatú gondolkodásmódból. De látom ez reménytelen!”
 • 13. w.people 2009. december 12. 12:48
  „sicc!
  Mit kockáztatnak?? Az életüket? A tűzoltók, mentők, nem hogy kockáztatnak, még életet is mentenek ezen felül. Még sem kapnak lósz@art sem, nemhogy kitüntetést..”
 • 12. Őz 2009. december 12. 07:41
  „Nincs tekintélyük!!???
  Ezen csodálkozik még valaki?Talán azért mert kicsi hazánkban mindenki lehet rendőr akinek nincs kedve dolgozni!Én jártam olyan országban ahol tisztelik a rendőrt a határőrt.Mert van miért!Még a látványuk is tiszteletet parancsol!itthon inkább vissza kell fognom magam néha,hogy ne röhögjem pofán kis kövér közeget,és mégkövérebb társnőjét!Ezeket hivjam bármiért?????:D”
 • 11. sicc 2009. december 11. 23:56
  „Ha már a magyar rendőrségről van szó, sikerült leépíteni őket, azzal ,hogy nyugdíjazták a tapasztalt rendőröket. Átadták a helyüket a fiatal tapasztalatlanoknak. Itt az eredménye.
  Még a régi rendszerben is több tekintéjük volt, nem beszélve a háború elött a csendőrségnek.”
 • 10. sicc 2009. december 11. 23:29
  „W.people elég szomorú ,hogy szégyelled a magyarságodat , elég szomorú ,hogy irígyled a kitüntetést.Kevés pénzért kockáztatják az életüket ünnepnap és éjjel is. Sajnos nincs tekintéjük , ez köszönhető a kevés fizetésnek , a magyar erkölcsi morálnak.Szerintetek akkor jó egy rendőr ha, haver , ha nem büntet meg, ha korumpálható! Akkor .... csávó, mi?”
 • 9. lolita 2009. december 11. 23:25
  „RIcKCARTMAN! Köszi! Igen erdekelnek az elethez kapcsolodo fontos dolgok,politika is bar ez nekem meg nagyon magas.”
 • 8. Szubert 2009. december 11. 21:33
  „w.people

  Úgy gondolom a hozzá szólásod Téged minősít.

  További szép estét.”
 • 7. invektus 2009. december 11. 20:03
  „Egy kérdés !!!!!! mi lessz a sorsuk azoknak a minigránsoknak akiknek nem sikerült ??

  MI ETESSÜK ITASSUK ÖKET ?”
 • 6. RickCartman 2009. december 11. 19:35
  „4.-hez: lolita, nagyszerű, a világpolitikához is így értesz, nahát, gratulálok!”
 • 5. Jolanda 2009. december 11. 19:07
  „Gratulálok a két rendőrnek.
  A cikk írója megnézhette volna a térképet mielőtt leírja helység nevét.”
 • 4. Szubert 2009. december 11. 18:24
  „w.people

  <moderálva>

  Gratulálok a kettő rendőrnek, Tőlünk nyugatabra tudják becsülni a a magyar rendőr munkáját.

  w.people: Ha gondban leszel, ha összetörik az autódat, ha nem tudsz kijárni a garázsból, mert előtte parkolnak, ha ellopják a pénztárcádat, vagy csak szorulásod van, hívd fel az anyukádat, eszedbe ne jusson a 112.”
 • 3. lolita 2009. december 11. 17:18
  „Ezert nem jarna kitüntetes,egyszerüen ez a feladatuk es ez nem irigysegre utal.Obamat megvalasztottak egy ev sem telt el megkapta a Nobel dijat de ö sem erdemelte ki szerintem.”
 • 2. vinyo 2009. december 11. 16:05
  „moderálva sértő”
 • 1. w.people 2009. december 11. 14:32
  „Azért kitüntetés jár, mert végre csináltak valamit? Ez a dolguk. Nem?

  Lakossági bejelentések alapján derül fény az elkövetők kilétére az esetek 99%-ban. Gratulálok! Ezért is minimum prémiumot, 13-14-15 havi fizetést a rend őreinek!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Iskolába és a hivatalba tört be a 15 éves gyerek

Egy 15 éves helyi fiút gyanúsít a rendőrség azzal, hogy betört mindkét levéli iskolába és a… Tovább olvasom