Kisalföld logö

2018. 04. 25. szerda - Márk 13°C | 25°C Még több cikk.

Összejött Írisz álma: a vak hölgy megvásárolta élete első autóját! - fotók

Az első suzukis út az állatorvoshoz vezetett, míg az első nagyobb túrára a hétvégén kerülhet sor Győrbe.

Tavaly karácsonykor adtunk hírt arról, hogy a tervezettnél jóval előbb megvásárolhatja élete első autóját Sáfrányné Kobli Írisz. A január végén a várva várt kocsi már a családi ház udvarán áll Mosonmagyaróváron.

Az első suzukis út az állatorvoshoz vezetett

"A héten érkezett meg hozzánk az autó. Megfogalmazni is nehéz milyen boldog vagyok és mennyire hálás az elmúlt hónapokban tapasztalt összefogásért. Aki egy zacskó kupakot hozott, ő is nagyban hozzájárult az álmunk megvalósításához" - kezdte portálunknak a mosonmagyaróvári vak hölgy.


Összejött Írisz álma: a vak hölgy megvásárolta élete első autóját! - fotók: Mészely Réka

"Egy nagyon jó állapotú, 16 éves zöld Suzuki Swiftet sikerült vásárolnunk, mely korábban egy osztrák család tulajdonában volt. A honosítási eljárás kicsit elhúzódott, de a héten már az első utunkat is megtettük.

A vakvezető kutyámat, Flórát vittük el állatorvoshoz, majd bevásárolni is elmentünk. Hétvégén tervezünk egy nagyobb túrát is Győrbe, de ez függ a hóviszonyoktól is" - hallottuk Sáfrányné Kobli Írisztől. Az autót Írisz férje vezeti.


Írisz elsőként hűséges segítőjét, Flórát vitte el állatorvoshoz - fotó: Kisalföld-archívum
Írisz elsőként hűséges segítőjét, Flórát vitte el állatorvoshoz - fotó: Kisalföld-archívum


Még kicsit folytatódik a kupakgyűjtés


"Miután leadtuk a másfél tonna kupakot a gyűjtés tovább folytatódott januárban is. Nap mint nap kaptam kisebb-nagyobb szállítmányokat, de arra is volt példa, hogy a Rábaközből egy kisteherautónyi kupakot ajánlottak fel.

A Lions Club Mosonmagyaróvár soros elnöke, Deé Rita azt javasolta, hogy fogadjam csak el az újabb, gondosan gyűjtött kupakokat, hisz az újabbakért kapott pénz jól fog jönni az autó fenntartásába.

Megfogadjuk a tanácsát, hisz például nyári gumink nincs a kocsihoz, s kicsit még csinosítgatni is szeretnénk" - búcsúzott Sáfrányné Kobli Írisz.


Sok-sok kupakból csak összejött a várva várt Suzuki!
Sok-sok kupakból csak összejött a várva várt Suzuki!


A kisalfold.hu-tól kutyabiztos, rögzíthető plédet kap Írisz és Flóra 

Egy apró, de hasznos ajándékkal a kisalfold.hu stábja is hozzájárul a mosonmagyaróvári család boldogságához: portálunk olyan rögzíthető kutyapléddel lepi meg Íriszit és Flórát, mely megvédi a hátsó ülést a kutyaszőrtől, a különböző szennyeződésektől.

Végezetül, szögezzük le még egyszer: a kisalfold.hu Olvasói rengeteget tettek Írisz autójáért: első cikkünk megjelenése óta sok-sok kupakot gyűjtöttek a mosonmagyaróvári vak hölgynek, akiről az RTL Klub is forgatott híradós riportot.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Embercsempész taxist fogtak el a rendőrök Hegyeshalomnál

A fővárosi taxis külföldre szállított volna négy koszovói állampolgárt. A három nő és egy férfi a… Tovább olvasom