Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 17°C | 26°C Még több cikk.

Összeírják a kutyákat

Összeírja a városban tartott ebeket a polgármesteri hivatal. Erre az állatok védelméről és kíméletéről szóló törvény kötelezi a várost.
A városi ebek összeírása július 21-én kezdődik. Szeptember 30-ig lehet a gazdáknak kutyájukat bejelenteniük. Az ehhez szükséges adatlap a városháza portáján szerezhető be, vagy letölthető a a www.mosonmagyarovar.hu címről. A kitöltött adatlap postán is eljuttatható a polgármesteri hivatal, igazgatási osztály, 9200 Mosonmagyaróvár, Fő út 11. címre vagy a hivatal portáján leadható, illetve faxon a 96/211-764-es számon, e-mailben pedig az igazgatas@mosonmagyarovar.hu címre elküldhető.

Fontos, hogy a bejelentést ebenként külön adatlapon kell megtenni.

A négy hónaposnál idősebb ebek csak mikrocsippel megjelölve tarthatók. Azon ebtulajdonosok, akik elmulasztották ezt, az összeírási adatlap kitöltése előtt még a 45 ezer forintos pénzbírság megfizetése nélkül pótolhatják. A gazdik az összeírást követően is kötelesek a változásokat, szaporulatot írásban bejelenteni. Az adatszolgáltatás elmulasztása 30 ezer forintos pénzbírsággal járhat.

A városháza sajtóközleménye hangsúlyozza: az összeírás után sem vezetik be az ebadót.

Részletes információ a www.mosonmagyarovar.hu honlapon található, illetve telefonon (96/577-800) vagy személyesen az igazgatási osztályon kérhető.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyári estéken latin dallamok

A 30 éves Flesch-központ Flesch Nyári Esték címmel pénteken egy új sorozatot indít, következő… Tovább olvasom