Kisalföld logö

2018. 02. 25. vasárnap - Géza -11°C | -2°C Még több cikk.

Orvos az SZDSZ jelöltje

A Szabad Demokraták Szövetségének mosonmagyaróvári csoportja sajtótájékoztatóján mutatta be országgyűlési képviselőjelöltjét.
A Szabad Demokraták Szövetségének mosonmagyaróvári csoportja sajtótájékoztatóján mutatta be országgyűlési képviselőjelöltjét: dr. Szalai Zsuzsannát.

Szentkuti Károly elnök tegnap elmondta: az újítás és a frissítés elvét szem előtt tartva kerestek országgyűlési képviselőjelöltet. Emellett az SZDSZ programjában az egészségügy reformja kerül előtérbe, így esett a választásuk dr. Szalai Zsuzsannára, a Karolina Kórház osztályvezető főorvosára, akit a tagság egyhangúlag támogatott.

Dr. Szalai Zsuzsanna elmondta: 2002 óta részt vállal az önkormányzat munkájában, a szabad demokraták delegáltjaként az egészségügyi bizottság külső tagja. A felkérést azért vállalta, mert fontosnak tartja a liberális értékek képviseletét. E szemlélet az embereket önállóan döntést hozni képes, szabad felnőttként kezeli. Kiemelten fontosnak tartja, hogy az SZDSZ továbbra is képviselje a parlamentben a liberális érdekeket és értékeket, továbbra is meghatározó legyen a szerepe a nagypolitikában és az Országgyűlés ne csupán kétpárti, hanem ezután is sokszínű maradjon.

Mosonmagyaróvár polgáraként képviselni szeretné a régiót, orvosként pedig tenne az egészségügyben jelenleg uralkodó – mind a betegek, mind pedig a benne dolgozók számára tarthatatlan – állapotok ellen. A problémák megoldására jelenleg csak az SZDSZ-nek van határozott javaslata – véli a jelölt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megalakul a Szigetközi Fejlesztési Tanács

A működési szabályzat elkészült, a szándéknyilatkozatok aláírásra várnak: idén megalakul a… Tovább olvasom