Kisalföld logö

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -4°C | 6°C Még több cikk.

Önálló múzeum alapítása és panelpályázat

Soros ülését tartja Mosonmagyaróvár önkormányzatának képviselő-testülete április 28-án, csütörtökön délután 1 órakor a városháza első emeleti nagytermében.
A tanácskozáson napirenden lesz a kistérség munkaerő-piaci helyzete, illetve a Huszár Gál Városi Könyvtár tevékenységéről szóló beszámoló, az önkormányzati cégek mérlegének jóváhagyása s a helyi adórendelet módosítása törvényességi észrevétel miatt. Az útalaprendelet módosításáról is szó lesz.

A „Mosonmagyaróvár város kiváló tanulója" kitüntetés adományozásáról is tárgyalnak a képviselők.

Döntenek továbbá a paneltechnológiával épített lakóépületek energiamegtakarítást eredményező korszerűsítésének, felújításának támogatásáról szóló rendelettervezetről, s az önálló múzeum alapításáról, az önkormányzati intézmények költségvetésének felülvizsgálatáról és ehhez egy munkacsoport létrehozásáról is.

Egyelőre csak ideiglenesen ugyan, de a költségvetésük öt százalékát elvonná az önkormányzat minden intézményétől. Egy munkacsoport vizsgálja majd felül a kiadások szükségességét. Ennek eredményétől függően kapják vissza vagy vonják el végleg a pénzt az intézményektől.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A város ifjúságpolitikai koncepciójáról is szó lesz

A jánossomorjai képviselő-testület csütörtökön délután 4 órakor a polgármesteri hivatalban tartandó… Tovább olvasom