Kisalföld logö

2017. 01. 22. vasárnap - Vince, Artúr -9°C | 2°C Még több cikk.

Nyugdíjasok KRESZ-vetélkedője

Közlekedési és egészségügyi tudásukról adtak számot a mosonmagyaróvári nyugdíjascsapatok.
„ Együtt – egymásért" címmel a gyalogosok, kerékpárosok és járművezetők közlekedése biztonságáért rendezett KRESZ elméleti és ügyességi versenyt az idősebb korosztály számára a mosonmagyar-
óvári Városi Közlekedési Baleset-megelőzési Bizottság a minap. A versenyen tíz – egyenként háromfős – nyugdíjascsapat mérte össze tudását és ügyességét.

A nyugdíjasoknak ki kellett tölteniük egy KRESZ-tesztet, egészségügyi totót, valamint teljesíteniük kellett az elsősegély-nyújtási és kerékpár-szerelési gyakorlatokat. A megmérettetések során a közúti jelzések felismerése jelentette a legnagyobb nehézséget a versenyzőknek.
A tíz csapat közül végül a legjobb eredményt a Horváth Zoltánné, Győrig Árpádné és Pingitzer Péterné alkotta hármas érte el. Az első helyezést elért csapat tagjai egy-egy kerékpárt kaptak. A második helyen a Pottyondi Károlyné, Szabó László és Erky Imréné alkotta csapat végzett, az ő nyereményük egyenként tízezer forint értékű vásárlási utalvány. A harmadik helyezett csapat tagjai Mészáros Józsefné, Győri Gábor és Győri Gáborné, akik ajándékcsomagot vehettek át. A verseny vándorserlegét a majoroki csapat vihette haza.

Az Együtt – egymásért versenyt első alkalommal rendezték meg, ám a nagy érdeklődésre való tekintettel a bizottság minden évben szeretne hasonló vetélkedőt szervezni.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

''Jogtalan előnyök nélkül''

Szabó Miklós mosonmagyaróvári polgármester elmondta, hogy a cigány kisebbségi önkormányzat számára… Tovább olvasom